Naslovnica Showbizz Marija Šerifović NAPUŠTA “ZVEZDE GRANDA” nakon SVAĐE sa Karleušom – OVA pevačica...

Marija Šerifović NAPUŠTA “ZVEZDE GRANDA” nakon SVAĐE sa Karleušom – OVA pevačica će zauzeti NJENO MESTO?

79
0

Marija Šerifović NAPUŠTA “ZVEZDE GRANDA” nakon SVAĐE sa Karleušom – OVA pevačica će zauzeti NJENO MESTO?

Nakon skandala koji se desi u “Zvezdama Granda” zbog Vanje Knežević koja je diskvalifikovana, sve se više šuška da će Marija napustiti žiri. Saša Popović se oglasio nakon svega i rekao da što se njega tiče žiri ostaje u istom sastavu, ali i da su svakome otvorena vrata ko hoće da ode, te da on nikoga neće moliti.

Kako prenose domaći mediji, Zorica Brunclik voljna je da zauzme Marijino mesto i postane deo stručnog žirija ako Marija odluči da napusti žiri.

– Uveliko se priča o tome da će Marija napustiti žiri, te da su sve veće šanse za to jer se posvađala sa Karleušom, kao i to što se njenih 19 takmičara reklo da želi da odustane od takmičenja u znak potesta. Marija je još prošle sezone rekla da će debelo razmisliti da li ostaje u žiriju, pa je ipak nastavila da bude deo tima nakon pregovora sa Popovićem. Za sada, njih dvoje se još uvek nisu sastali i zato je i dalje nepoznato da li će Marija doći na naredno snimanje. Koliko sam čuo, ako odluči da ode, na njeno mesto upašće Zorica Brunclik koja je Saši preko Kemiša poručila da ima želju da opet bude u žiriju. Zorica je bila i više nego zanimljiva kada je bila član žirija i svima je bilo žao kada je odlučila da napusti takmičenje. Ona sada lobira da se vrati nazad – priča izvor iz “Granda” i dodaje:

– Kada se Zorica vratila u “Grand” mnogi su navijali za to da se ubaci i ona kao dodatni član žirija. Međutim, to sada, za ovu tekuću sezonu nije moguće, ali Sale nije odbacio tu mogućnost za narednu. Međutim, sada je sve ispalo neočekivano, svi se nadaju da će Marija ipak nastaviti učešće. ali ako ne, eto je Zorica, orna da nastavi gde je stala Marija. Ona sa Sašom nije pregovarala oko toga, ali svi imaju utisak da indirektno stavlja do znanja da želi da se vrati – govori izvor za “Star”.

Zato je Zorica na direktno pitanje da li pregovara da se vrati u žiri misteriozno rekla:

– Sve su karte na stolu, samo zavisi ko ih meša i da li bude dobitna varijanta ili ne bude – rekla je Zorica. srbijadanas.com/dtar

Prethodni članakRusija registrirala prvu vakcinu protiv koronavirusa za životinje!
Sljedeći članakZBOG NEČEG ŠTO SKORO SVI RADIMO, DEVOJKA JE UMALO NASTRADALA: Legla da spava, a onda doživela HORORČINU!