Naslovnica Showbizz (VIDEO) KRISTIJAN SE PRISETIO BURNE NOĆI KOJU JE PROVEO SA STANIJOM U...

(VIDEO) KRISTIJAN SE PRISETIO BURNE NOĆI KOJU JE PROVEO SA STANIJOM U HOTELU: Do detalja otkrio sve o aferi koja ga i danas izjeda!

77
0

(VIDEO) KRISTIJAN SE PRISETIO BURNE NOĆI KOJU JE PROVEO SA STANIJOM U HOTELU: Do detalja otkrio sve o aferi koja ga i danas izjeda!

Kristijan Golubović se prisetio svoje ljute rivalke Stanije Dobrojević i hotelske sobe u kojoj su proveli zajedno dok su boravili u rijalitiju ,,Farma”.

– Trebalo je da nose majicu, j*bote kad pogledaš, to je pet glava na nedeljnom nivou manje, 50 ljudi po hiljadarka manje – rekao je Kristijan.

– Ovde u pabu se osećam kao kod kuće, a tamo… – rekla je Kristijan.

– Janjuš rekao da mene piše za matičarku, a trebala je ona (Maja) – rekla je Kristina.

– Trebalo je ona, ja joj predlažem da uradi to i kada pita Janjuša da li hoće da se venča i kada kaže da, da napiše ne, i da skloni ovu, pa da napiše da. A ja mogu kao Staniju, da ukradem kao mladu, mi smo se tamo srpdali, kažem joj ,,Znaš li gde je nedođija? Između g*ze i j*ja”, ona me dodirne i oni napravili da mi je gurala prst u d*pe! To su bili totalni idioti! Mi se sprdali j*bote! Skakala je po meni, tamo, ‘vamo. Bila je masaža, pedikir, manikir, zaj*bavanje, baš je bilo onako – prisetio se Kristijan. Kurir.rs/M.M.

 

Prethodni članakOPERETE ZUBE, ALI I DALJE SMRDI IZ USTA? EVO ŠTA JE U PITANJU: Otkrivamo vam trik kako da to riješite!
Sljedeći članakMLADENCI NA VJENČANJU OBRIJALI JEDNO DRUGOM GLAVU U ZNAK SOLIDARNOSTI SA MLADENKINOM MAJKOM KOJA BOLUJE OD RAKA!