Naslovnica Showbizz Sinanov sin brutalno isprebijao Kristijana: Rašid obeznanio od batina Golubovića naočigled javnosti,...

Sinanov sin brutalno isprebijao Kristijana: Rašid obeznanio od batina Golubovića naočigled javnosti, zvanično potvrđeno!

78
0

Sinanov sin brutalno isprebijao Kristijana: Rašid obeznanio od batina Golubovića naočigled javnosti, zvanično potvrđeno!

Kristijan Golubović hvališe se po „Zadruzi” kako je najjači, nepobjediv, a Đulkica, kćerka Sinana Sakića priznaje da ga je 2018.godine u Centralnom zatvoru gdje su obojica bili na odsluženje kazne izmlatio njen brat Rašid!

– Kristijan uopšte nije mirisao Rašida. Daleko od toga da je Sinanov sin bio miran kao bubica, a pošto su i jedan i drugi mislili da su glavni došlo je do obračuna. Krenulo je sa prozivkama i zadirkivanjem, a dohvatili su se jednog dana u dvorištu, za vrijeme šetnje. Kristijan počeo da dobaciju Rašidu da je tatin sin, provocirao ga je baš i ovom je pala roletna, ustao je sa klupe i nogom ga je udario u glavu.

– Kad je Kristijan, Rašid je naskočio na njega i pošteno ga je izudarao. Sreća pa su stražari relativno brzo uletjeli i uspjeli da ih razdvoje – ispričao je za Svet bivši zatvorenik, a priču nam je potvrdila i Đulkica.

– Istina je da se to desilo. Mi nismo u početku vjerovali, ali su nam sve ispričali stražari i Rašidova advokatica – rekla je Đulkica za Svet. ekskluziva.ba/svet

Prethodni članakJAVIO SE TAKI, NAŠAO JE POSAO ZA MAJU: Evo šta će raditi kad izađe iz zadruge, KAD MAJI JAVE…
Sljedeći članakBILA JE LUKASOVA LJUBAV IZ SREDNJOŠKOLSKIH DANA: Malo ko zna ko je folkerova PRVA ŽENA! (FOTO)