Naslovnica Zanimljivosti Pronađeni tragovi bicikla, za dječakom traga 110 pripadnika GSS-a

Pronađeni tragovi bicikla, za dječakom traga 110 pripadnika GSS-a

54
0

Pronađeni tragovi bicikla, za dječakom traga 110 pripadnika GSS-a

Teren koji se pretražuje jako je nepristupačan

U Nevesinje je stiglo 110 pripadnika Gorske službe spasavanja iz cijele BiH i pokrenuta je opsežna potraga za desetogodišnjim Vukašinom Samardžijom.

Dječak je nestao jučer oko 15:30 sati.

– Stiglo je oko 110 pripadnika Gorske službe spasavanja iz cijele BiH, ima policije i mještana – rekao je načelnik Stanice Gorske službe spasavanja Čitluk Žarko Pehar, koji rukovodi potragom.

Pehar je naveo da se pretražuje širi teren Nevesinjskog polja prema Gacku i da su pronađeni određeni tragovi bicikla u blatu. Teren koji se pretražuje jako je nepristupačan. Pripadnici Gorske službe spasavanja potragu vrše sa opremom, psima i dronovima.

Policijska stanica Nevesinje jutros je zaprimila prijavu da je juče oko 15:30 časova nestao desetogodiši Vukašin Samardžija, nastanjen u mjestu Bojišta kod Nevesinja.

Dječak je visok oko 130 centimetara, sitne je građe, crne kose i crnih očiju. Posljednji put je viđen u jakni plave boje sa bijelim šarama, sivoj trenerci i braon gumenim čizmama. Smatra se da se dječak od kuće udaljio biciklom sa psom, rase šarplaninac. /Izvor:  Avaz.ba/cazin.net/

Prethodni članak(VIDEO) HAOS U GARDEROBERU – SPREČEN FIZIČKI OKRŠAJ! “GLAVU ĆU TI OTKINUTI” Jovanu i Rialdu jedva razdvojili
Sljedeći članakPreminula Zijada Salihagić, direktorica Doma zdravlja “Fojnica” i zastupnica u Skupštini SBK