Družio se sa NAJVEĆIM IMENIMA, ali je za LUKASA, CECU I KARLEUŠU imao POSEBAN KOMENTAR (VIDEO)

Čuveni harmonikaš Mirko Kodić, pored tutule jednog od najboljih muzičara, oduvek nosi i titulu opasnog šarmera i zavodnika.

Kodić u intervjuu za Grand.Online objašnjava da se sa tim čovek rađa, ali priznaje da nije jedini prema kome su žene gajile neverovatne simpatije- Znate li da postoji izrekla ”Eno idu Mirko Kodić i Zdravko Čolić”- kroz smeh objašnjava muzičar.

Panedmija korona virusa ga je odvojila od ljudi, dok za novac ne haje, pa se nostalgično prisetio svih prelepih momenata iz prošlosti i vremena koje je provodio sa najvećim glumačkim i pevačkim imenima- Dragan Nikolić, Šaban Šaulić, Safet Isović…sa svima sam se družio. Bio sam poznanik i sa Mate Parlovim i velikim Muhamedom Alijem. Moj život vezan je i za rodno Jasenovo, ali i London, Ameriku..

Nedostaju mu koncerti, dešavanja i velika scena, a najviše žali što mladi ljudi neće moći da dožive ono što su pojedine njegove kolege- Ceca, Aca Lukas…Oni su pevali pred pedeset, pa i sto hiljada ljudi. Tu je i Jelena Karleuša koja je našla svoje mesto u muzici, ja nju jako volim i poštujem- otkriva Mirko.

Na pragu je da počne sa pisanjem knjige u kojoj će se naći najzanimljiviji događaji iz njegovog života i u kojoj će kako kaže, biti razjašnjeno mnogo toga.

Ne krije da ga gostovanja po emisijama spašavaju ovog sveopšteg ludila u kome se nalazimo, a elana i želje mu ni nakon decenija karijere ne manjka- Sve nosim s ljubavlju. Harmoniku, ovaj posao, ljude. Volim scenu, volim muziku- jasan je bio.

Za kraj nam je pokazao i jedan interesantan detalj koji je nosio na sebi, a u pitanju je kravata, njegovog pokojnog kolege i prijatelja Šabana Šaulića- To mi je Gordana poklonila. I rado je nosim. Kao što Šabana nosim u srcu i duši. /Foto: Grand Online / Autor: T. Bogavac/ K. Stanković/

Ostavite komentar