Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) OVO JE NAJJEFTINIJI HOTEL NA SVETU! Čisto i udobno, a kad...

(VIDEO) OVO JE NAJJEFTINIJI HOTEL NA SVETU! Čisto i udobno, a kad čujete cenu noćenja, ostaćete u neverici!

87
0

(VIDEO) OVO JE NAJJEFTINIJI HOTEL NA SVETU! Čisto i udobno, a kad čujete cenu noćenja, ostaćete u neverici!

Korona virus zarobio je stotine hiljada ljudi u domove, a mnogi su poslednji put putovali 2019. godine. Mnogi o putovanjima poslednjih meseci samo maštaju i čitaju, a gledaju se i vlogovi na Jutjubu. Jedan od njih, star dve godine, ovih dana je ponovo aktuelan.

Snimio ga je vlasnik Jutjub kanala “Bald and Bankrupt” Benjamin Rič koji je veliku Jutjub karijeru počeo snimajući vlogove u državama bivšeg SSSR-a.

Jedan od najgledanijih videa na kanalu je onaj o najjeftinijem hotelu u Evropi koji je Benjamin posetio 2019. godine. Hotel se nalazi u jednom malom mestu u Belorusiji, a toliko je jeftin da uopšte nema ime, kaže Rič. Hotel se zove Hotel.

Cena noćenja je 4 dolara i 10 centi. Benjamin je gledaocima na Jutjubu pokazao svoju sobu u kojoj ima frižider, TV, stolicu, krevet i skromno kupatilo. Nema pogled, ali je, kako kaže, čisto i toplo.

Sobu, prema njegovim rečima, uopšte ne treba zaključavati jer je područje veoma sigurno. Rič je bio prezadovoljan odnosom cene i usluge u hotelu i rekao je da je to savršeno mesto ako treba jeftino da prespavate i nastavite sa putovanjem. (srbijadanas.com)

Prethodni članakOKO 43 MILIJUNA VOZAČA U NJEMAČKOJ MORA ZAMIJENITI STARE VOZAČKE DOZVOLE: Objavljeni su datumi roka zamjene!
Sljedeći članak(VIDEO) ARKAN GA DRŽAO U KRILU DOK JE BIO MALI, A NIJE NJEGOV SIN: Bio je najbogatiji klinac 90-ih, ZNATE LI KO JE ON?