Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Švedska / Ibra zaplakao na konferenciji za medije nakon pitanja o...

(VIDEO) Švedska / Ibra zaplakao na konferenciji za medije nakon pitanja o porodici

63
0

As Milana Zlatan Ibrahimović (39) danas se vratio u reprezentaciju Švedske, nakon što se od oprostio 2016. godine.

Na povratku u državni tim zaplakao je na današnjoj press-konferenciji poslije pitanja: Kako je njegova porodica reagirala na činjenicu da nastavlja igrati za reprezentaciju?

“Nije dobro pitanje koje postavljaš. Moj sin Vincent je zaplakao kada sam odlazio i ostavio ga. Ali, uredu je”, kazao je Zlatan kroz suze.

Poznato je da je Zlatan tokom pandemije koronavirusa razdvojen od porodice koja je u Švedskoj i njegov povratak bio je vrlo emotivan za sve, ali dodatani problem su pravila koja predviđaju da osobe koji ulaze u Švedsku iz inostranstva moraju biti u karantinu, tako da neće imati priliku zagrliti svoje sinove. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Prethodni članakSrbija / Glumac Lečić se oglasio o optužbama za silovanje kolegice Štajnfeld
Sljedeći članakSKOČIO IZ AVIONA I NIJE MU SE OTVORIO PADOBRAN: Borba na život i smrt instruktora i vetra (VIDEO)