Naslovnica Zanimljivosti JANJUŠ SE ŽENI PO DRUGI PUT: Evo ko je njegova izabranica!

JANJUŠ SE ŽENI PO DRUGI PUT: Evo ko je njegova izabranica!

56
0

JANJUŠ SE ŽENI PO DRUGI PUT: Evo ko je njegova izabranica!

Aleksandra Nikolić došla je do sobe za rehabilitaciju da posjeti Marka Janjuševića Janjuša, a tokom zanimljivog razgovora, došli su do dogovara da se vjenčaju.

Prije toga su porazgovarali o Aleksandrijoj sestri, sa kojom se Janjuš druži.

“Neću da pijem bez tebe, to će mi biti dosadno ako sama pijem. Dosadno mi je tamo bez tebe. Nemam sa kim da se družim. Malo sa Majom. Paulu volim. Ona mi je rekla da joj Tomović nije zabranio da se druži sa mnom”, rekla je Aleks

“Dobra si i sa Milicom, vidim. Dobra si, ne svađaš se sa ljudima od kada se sa mnom družiš. Šta napravih i od tebe i od sebe. Ako bude neka svadba, možemo da se prijavimo. Ja da se opet ženim, ti da budeš mlada, bar da imamo da jedemo, da pijemo. Neka muzika, samo da bude ljepše vrijeme”, prokomentarisao je Marko.

“Ja sam za”, pristala je zadrugarka.

“Ali pravo odjelo i prava vjenčanica i da se ženim po drugi put. Tražićemo pravi prsten. Hoću da mi krojači izmjere fino odjelo, ali ono, neko onako uske pantalone dole, da baš bude top. Ko će ti biti kuma?”, pitao je on.

“Pravim svadbu, pristaješ?”, pitao je on.

“Pristajem”, odgovorila je Nikolićeva. (Express / Alo)

Prethodni članakČesto mokrite manje količine urina? Noću se budite da idete u wc? Ovo su simptomi jednog sindroma! Evo šta je u pitanju!
Sljedeći članakGOCA ŠAULIĆ NE MOŽE DA SAKRIJE SREĆU: Bilo je vreme da nam se desi nešto lepo, Šaban bi bio najsrećniji!