Naslovnica Muzika (VIDEO) STAJLING OVE TAKMIČARKE SINOĆ RASPAMETIO ŽIRI ZVEZDA GRANDA: A riječi JELENE...

(VIDEO) STAJLING OVE TAKMIČARKE SINOĆ RASPAMETIO ŽIRI ZVEZDA GRANDA: A riječi JELENE KARELUŠE će dugo pamtiti, EVO ŠTA JOJ JE REKLA U LICE!

144
0

(VIDEO) STAJLING OVE TAKMIČARKE SINOĆ RASPAMETIO ŽIRI ZVEZDA GRANDA: A riječi JELENE KARELUŠE će dugo pamtiti, EVO ŠTA JOJ JE REKLA U LICE!

-Sve što je tako drugačije, tako inspirativno i novo, zaslužuje da bude na ovoj sceni. Bravo, Marija! – rekla joj je Jelena

U emisiji “Zvezde Granda”, koja se emitovala sinoć, 20. marta, predstavila se Marija Gruevska koja je svojim talentom, ali i do sada neviđenim stajlingom u takmičenju raspametila žiri.

Marija se predstavila pjesmom Tošeta Proeskog “Ko ti to grize obraze”, kao i pjesmom Jelene Karleuše, “Upravo ostavljena”, ali onako kako niko nikad nije – u džez verziji!

Gruevska se na sceni pojavila u neverovatnoj zlatnoj kreciji dizajnera Zlatka Jovanovskog i sa posebnim detaljem na glavi, a njen stajling oduševio je žiri i gledaoce kraj malih ekrana.

– Ja uživo, u životu nikada nisam vidjela ovakvu visoku modu, kao što vidim večeras na tebi. Ovo se zove visoka moda…. Svaka čast Zlatku, ovo je nešto nesvakidašnje na ovoj sceni, izgledaš kao princeza, pjevala si kao iz neke druge dimenzije da si došla, totalno drugačije. Jedan čudan trip koji se nikada nije čuo na ovaj sceni, jedan totalno iščašeni pristup… – rekla joj je Jelena.

– Morala sam to da nagradim, kao i moje kolege, glasom, sve što je tako drugačije, tako inspirativno i novo, zaslužuje da bude na ovoj sceni. Bravo, Marija! – dodala je Karleuša.

Marija je imala šest glasova, kao i kandidat sa kojim je bila u duelu, a nakon preglasavanja imali su po tri glasa, nakon čega je produkcija donijela odluku da Gruevska direktno ide u sljedeći krug. (novi.ba)

Prethodni članakMajka 7 djece: ‘Uvijek jedu rukama, ne kupaju se svaki dan, a ja im od 19:30 h više nisam dostupna!’
Sljedeći članakMarko otišao na pivo i nije se vratio: Prošlo 14 godina od kada ga je porodica proglasila mrtvim, a onda se desilo čudo!