Naslovnica Region Par iz komšiluka se ODREKAO SINA PREKO NOVINA: “Javno se odričemo njega...

Par iz komšiluka se ODREKAO SINA PREKO NOVINA: “Javno se odričemo njega i snaje, bili smo mu dobri kada mu je bio POTREBAN NOVAC”

66
0

Par iz komšiluka se ODREKAO SINA PREKO NOVINA: “Javno se odričemo njega i snaje, bili smo mu dobri kada mu je bio POTREBAN NOVAC”

Krunoslava i Franju kažu da nije poserio Hlebine četiri godine i da su unuci počeli da izbegavaju kontakt sa njima. Nezadovoljni odnosima odlučili su da pretnju “odreći ću te se preko novina” sprovedu u delo, prenosi Podravski list.

“Javno se odričemo našeg sina, on, zajedno sa snajom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinićemo sve da se i pravno ‘izbriše’ kao naš sin”, ističu Krunoslava i Franjo Šimpović.

Od malih nogu, kažu oni, svom sinu omogućili su sve što je poželeo, a u ranoj mladosti počelo je njegovo nesnošljivo ponašanje prema njima.

“Još dok je bio student znao umeo je da nas vređa, pogotovo mene. Bili smo mu dobri samo kada je potreban novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaja bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo i postajao je sve gori i gori”, priča Krunoslava Šimpović.

“Svaki poziv u poslednje četiri godine završavao je teškim sinovljevim uvredama, a kada bismodošli kod njega u goste, zajedno sa snajom činio je sve što je mogao samo da ne vidimo unuke”, dodaje ona.

“Unuci nas obožavaju jer smo ih svuda vodili i uživali su u druženju sa nama. Sin i snaja su čak izmislili da mi živimo u Americi, pa su i na taj način pokušali da nas odvoje od unuka. Nikad nas u poslednje četiri godine nije pozvao, a dosta često se nije javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vređao da sam znala da plačem po ceo dan”, žali se Krunoslava Šimpović

“Potpuno smo slomljeni i nije nam preostalo ništa drugo nego se preko novina odreknemo i sina i snaje”, zaključila je Krunoslava.

Sin nije želio previše da komentariše istup svojih roditelja.

“Meni je to pomalo smešno, a svaki drugi komentar vezan za navode mojih roditelja je suvišan”, kratko je rekao. zena.blic.rs

Prethodni članakVUČIĆ UPOZORAVA: Ako budu loši rezultati, produžavamo mere za još dva, ili tri dana!
Sljedeći članakZnate li u kojem gradu ćete za brzinu od 50 km/h dobiti kaznu od 163 eura?