Naslovnica Zanimljivosti LELEK ODZVANJA IZ KUĆE U KOJOJ SU ŽIVELI POGINULI BLIZANCI VUK I...

LELEK ODZVANJA IZ KUĆE U KOJOJ SU ŽIVELI POGINULI BLIZANCI VUK I NAUM! Majka Slavica obnevidela od bola!

61
0

LELEK ODZVANJA IZ KUĆE U KOJOJ SU ŽIVELI POGINULI BLIZANCI VUK I NAUM! Majka Slavica obnevidela od bola!

Pored dečaka, u nesreći su nastradali njihov otac Aleksandar Pešić (42) i baba Stanica (75), a brojna rodbina i prijatelji došli su u kuću u selu Oplenići gde su dečaci živeli kako bi izjavili saučešće.

Iz kuće Aksentijevića, gde su blizanci živeli sa majkom, s vremena na vreme se čuju lelek i kuknjava. Majka Slavica ne može ni da govori. Učiteljica dečaka skrhana je od bola, a komšije plaču, kako prenose beogradski mediji.

– Bili su veseli dečaci. Išli su tuda drumom u školu koja je tu blizu, svakome se javljali. Osmeh nisu skidali sa lica. Ovakva tragedija se pamti – rekao je jedan od komšija.

Od dečaka su se, tužnom objavom na društvenim mrežama, oprostili i uprava i članovi Kulturno-umetničkog društva Gornja Gruža Topionica.

– Sa velikom tugom i bolom, obaveštavamo sve prijatelje da je naš KUD ostao bez dva divna dečaka. Blizanci, Naum i Vuk Pešić juče su tragično izgubili život u saobraćajnoj nesreći na autoputu, kada su krenuli na letovanje.

– Ovim putem, KUD “Gornja Gruža” upućuje najiskrenije saučešće porodici i prijateljima. Opelo našim anđelima biće služeno u utorak 6.avgusta u kući porodice u Oplaniću -navedeno je na zvaničnoj Fejsbuk grupi ovog KUD.

Nesreća u kojoj je nastradala četvoročlana porodica dogodila se pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima na autoputu kod skretanja za Požarevac.

Za volanom “sitroena” bio je Aleksandar Pešić, dok je drugi automobill marke “folksvagen šaran” vozio finski državljanin poreklom sa Kosova i Metohije Adem Smail (49), a saputnici su mu bili supruga i dvoje dece. Niko od njih, srećom, nije povređen.

Od posledice zadobijenih povreda na licu mesta su preminuli Aleksandar, njegova majka i jedan dečak. Drugi blizanac je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar u Beograd, ali je, uprkos naporima lekara da ga spasu, juče podlegao povredama.

Kako vozač “šarana” nije zadobio povrede u sudaru, on je na mestu uhapšen i određeno mu je zadržavanje. (Espreso.co.rs)

Prethodni članakNjemačka ušla u treći val zaraze koronavirusom, moguće novo zaključavanje!
Sljedeći članakPRIČA DOKTORKE IZ PORODIŠTA KOJA TERA SUZE NA OČI: Znate doktorka, moj muž radi, ne pije, svaki dan imamo hleba i ponešto skuvamo, lepo živim, ne žalim se…