Naslovnica Zanimljivosti BAVARSKA: Slučajno bacio 10.000 eura u smeće…

BAVARSKA: Slučajno bacio 10.000 eura u smeće…

116
0

BAVARSKA: Slučajno bacio 10.000 eura u smeće…

Tijekom čišćenja kuće, čovjek iz Berchtesgadener Land (Bavarska) slučajno je bacio limene kutije od keksa u kojima je bilo oko 10.000 eura u gotovini, zajedno sa smećem i ponovno ih pronašao uz pomoć zaposlenika lokalnog centra za reciklažu.

O tome je izvijestio “Passauer Neue Presse”. Smeće je već davno dovezeno u kontejner, potvrdio je u četvrtak upravitelj reciklažnog centra Freilassing Pletschacher. Stoga je na to bačeno 50 kubika otpada. Troje zaposlenika pomoglo je u potrazi i pronašli su što su tražili nakon pola sata.

Muškarac je bio presretan. Zaposlenici su odbili naknadu za pronalazak novca koju je ponudio muškarac. Ali darovao je izdašan iznos da se počaste marendom tzv. Brotzeit, rekli su iz reciklažnog centra.

Prema PNP-u, muškarac je u petak već bacio u smeće limene kutije s novcem, a tek se tijekom vikenda sjetio što je uradio.. Obitelj je nakon toga prošla kroz nelagodne sate prije nego što je u ponedjeljak tvrtka za recikliranje ponovno otvorena – gdje je slučajnost očito također pomogla u potrazi u utorak. Zaposlenici su u početku pothvat ocijenili bez velikog očekivanja, pišu novine. /Izvor: Fenix-magazin/IM/

 

Prethodni članakAleksandar Vučić: “Moramo da gradimo najbolje odnose sa Bošnjacima, zato što su naša braća”
Sljedeći članakNJEMAČKA: Tri žene nagrađene sa 1.600 eura jer ‘neće raditi ništa’