Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) ZATRUDNELA JE SA 15 GODINA I ŽIVELA GOLGOTU! Muž joj je...

(VIDEO) ZATRUDNELA JE SA 15 GODINA I ŽIVELA GOLGOTU! Muž joj je uzeo ćerku, a sad je OVA PRIČA DOBILA SREĆAN KRAJ!

68
0

(VIDEO) ZATRUDNELA JE SA 15 GODINA I ŽIVELA GOLGOTU! Muž joj je uzeo ćerku, a sad je OVA PRIČA DOBILA SREĆAN KRAJ!

Kristina Blagojević iz Paraćina je nakon pet godina bitke sa bivšim partnerom uspela da vrati svoju ćerku. Otac je sinoć uhapšen, a njih dve su konačno zajedno – napisala je voditeljka emisije “Život priča” na Tviteru. Ona joj je prošle godine ispričala kako je počela njena agonija.

Sa 15 godina srela je starijeg muškarca i šest meseci kasnije zatrudnela sa njim. Napustila je školu i odlučila da se posveti svom detetu i porodici koju osniva. On joj nije bio podrška tokom trudnoće, nije ga nikada bilo kod kuće. Bila je sama.

Nekoliko meseci pred porođaj, otišli su zajedno u posetu kod svekrve koja živi u Austriji. Spletom okolnosti, iznenada dobija trudove i tamo se porađa u sedmom mesecu trudnoće. Ostaje sa bebom u bolnici tri meseca. Njen muž se vratio u Srbiju, nije došao ni da je poseti, niti da je izvede iz bolnice sa detetom. Prvih dana po izlasku iz bolnice pomagala joj je svekrva, a onda se Kristina sa detetom vratila u Beograd, u stan u kojem je živela sa nevenčanim suprugom.

U zajedničkom domu gajila je dete sama. Njegov izgovor što nije kod kuće bio je da ga traži policija zbog neplaćenih kazni, pa da se skriva od njih.

Kada je posle godinu dana odlučila da ode, nije imala gde da se vrati. Bez škole, posla i perspektive, bez ičije podrške, odlučila je da svom detetu sama stvori uslove za pristojan život. Pošto je još bila maloletna i bez uslova za život sa bebom, dogovorila se sa mužem da dete ostane kod njega dok ne nađe posao i stan. Kod njega se već uslelila nova žena, koju je kasnije i oženio. Ona je brinula o njenoj devojčici.

Kristina ubrzo nalazi posao, stan, postaje punoletna, dobija starateljstvo nad detetom, ali je u svom domu – i dalje sama. Muž joj nije davao dete, viđala je devojčicu sporadično, sve ređe i pod njegovim uslovima.

Po odlasku iz zajedničkog doma, dobija sudsku presudu da je njeno dete dodeljeno njoj na potpunu brigu i staranje, a da je otac dužan da plaća alimentaciju. Posle njegove žalbe, apelacioni sud potvrđuje presudu Osnovnog suda i ta odluka postaje pravosnažna.

Devojčica je prošle godine i dalje bila kod oca, jer je služio kaznu kućnog pritvora i uprkos tome što je devojčica i dalje kod njega, zatvorena je u kući, jer je njemu ograničeno kretanje. Sud i centar za socijalni rad navodno nisu ništa preduzimali. (Espreso.co.rs)

Prethodni članakOvo su mjere koje će važiti u Federaciji BiH narednih 14 dana!
Sljedeći članak(VIDEO) HTELI DA SE SAKRIJU OD KIŠE ISPOD DRVETA: Dogodio se BLJESAK i pali su kao POKOŠENI!