Naslovnica Zanimljivosti Od posljedica COVID-a preminula 45-godišnja doktorica iz BiH Olivera Protić

Od posljedica COVID-a preminula 45-godišnja doktorica iz BiH Olivera Protić

52
0

Od posljedica COVID-a preminula 45-godišnja doktorica iz BiH Olivera Protić

Od posljedica koronavirusa u Banjoj Luci je preminula doktorica Olivera Protić (45), specijalista otorinolaringologije, koja je bila zaposlena u zdravstvenoj ustanovi Euromedic u ovom gradu.

Uoproštaju od dr Protić, iz ove zdravstvene ustanove su poručili da ne mogu da prežale gubitak svog odanog saradnika, divnog čovjeka i vrijednog ljekara.

 “U najtežim danima svjetske pandemije koronavirusa, ni za trenutak nije posustala, već je svakodnevno i nesebično pružala pomoć svojim pacijentima. Nažalost, i sama je izgubila bitku sa ovim opasnim virusom.

Draga doktorice Olivera, neka ti je vječna slava i hvala! Kolektiv zdravstvene ustanove Euromedic te nikad neće zaboraviti i vječno ćeš biti u našim srcima.

Draga naša doktorice, hvala ti za sve, što si uvijek bila tu za nas, kad je najteže bilo“, stoji u njihovoj objavi na Facebooku.

Doktorica Protić se od COVID-a liječila u Univerzitetskom kliničkom centru RS, piše Srpskainfo, ali, nažalost, nije uspjela da se izbori sa opakom bolešću. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Prethodni članakČEKA LI NJEMAČKU NOVO “ZATVARANJE”?: Merkel želi pooštriti mjere, a pojedini šefovi saveznih zemalja žele otvoriti restorane i hotele!
Sljedeći članakPoljska ponovo uvodi “lockdown”