Naslovnica Zanimljivosti Kupio je novi Ferrari za 360.000 eura. Nakon šest sati ostalo je...

Kupio je novi Ferrari za 360.000 eura. Nakon šest sati ostalo je ovo!

86
0

Kupio je novi Ferrari za 360.000 eura. Nakon šest sati ostalo je ovo!

SAMO šest sati je trajalo druženje s novim Ferrarijem.

Točno je toliko trebalo neimenovanom nesretniku da razbije potpuno novi Ferrari od 720 KS. Prema policijskom izvješću, 43-godišnjak je nakon godinu dana čekanja konačno podigao Ferrari F8 Tributo koji je platio barem 360.000 eura. Šest sati kasnije je na autocesti A5 doživio nesreću u kojoj je stradao kompletan prednji dio automobila. prenosi “Index“.

Točno je toliko trebalo neimenovanom nesretniku da razbije potpuno novi Ferrari od 720 KS. Prema policijskom izvješću, 43-godišnjak je nakon godinu dana čekanja konačno podigao Ferrari F8 Tributo koji je platio barem 360.000 eura. Šest sati kasnije je na autocesti A5 doživio nesreću u kojoj je stradao kompletan prednji dio automobila.

A što se automobila tiče, s obzirom na to da je sprijeda neprepoznatljiv, a dobrano je stradalo i podvozje, iće će u otpis. Ponovimo, elektronika spašava živote, ali nije svemoguća, posebno u bolidu ovakvog kalibra. haber.ba

Prethodni članakTuga da ne može biti veća: Poznato zašto je majka dječaka (4) kojeg su rastrgli rotvajleri držala pse u dvorištu!
Sljedeći članakNAJBOLJI MUŽ I OTAC JE ROĐEN U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU: Ko ga je izabrao nije se pokajao!