Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) ERDOGANOV TELOHRANITELJ IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Ostavio jezivo oproštajno pismo, izneo strašne optužbe!

(VIDEO) ERDOGANOV TELOHRANITELJ IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Ostavio jezivo oproštajno pismo, izneo strašne optužbe!

85
0

(VIDEO) ERDOGANOV TELOHRANITELJ IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Ostavio jezivo oproštajno pismo, izneo strašne optužbe!

Policajac stacioniran u Upravi za predsedničku zaštitu otkriven je u utorak mrtav u svom stanu, u slučaj je okarakterisan kao samoubistvo. Kolege policajca Mehmeta Ali Buluta otkrili su njegovo telo kada su otišli ​​u njegov stan da ga provere nakon što se nije pojavio na poslu i kada mu je telefon isključen.

– Sigurno je najbolje da vređate svoje osoblje, pretite mu, otpuštate ga, ponižavate i pretvarate da su lažovi – rekao je Bulut u rukom napisanoj belešci.

– Svaki čovek ima svoj ponos i nisam mogao da trpim te reči – takođe je stajalo u belešci.

Predsednikov telohranitelj citirao je dve osobe sa inicijalima C.B. i A.O., rekavši: “Voleo bih da ste se dobro ponašali prema svojim zaposlenima i pitali ih kako su”. Žrtva je takođe rekla da ne želi da mu nadređeni prisustvuje sahrani, osim jednog šefa policije.

Zamenik predsednika opozicione Republikanske narodne partije (CHP) Murat Bakan podneo je parlamentarni upit ministru unutrašnjih poslova Sulejmanu Sojluu da odgovori na pitanje koliko je policajaca izvršilo samoubistvo. Bakan je citirao još dvojicu policajaca, Halila Akajia i Etema Damdevirena, koji su izvršili samoubistvo u januaru, odnosno martu.

– Ova deca, u najboljem redu svog života, žele da postanu policajci, a zatim izvrše samoubistvo. Šta ih gura da odustanu od sopstvenog života? – upitao je zamenik obraćajući se Sojluu.

Bakan je rekao da su se u svim slučajevima policijskih samoubistava koja su do danas postala javna, policajci žalili na uznemiravanje nadređenih i pitali da li su istražena imena koja su policajci citirali u svojim samoubilačkim beleškama. Srbija Danas/Ahval News

Prethodni članakANĐELINA DŽOLI PRODALA POKLON KOJI JE DOBILA OD BREDA PITA: Glumica zaradila nevjerovatnih 11 miliona dolara!
Sljedeći članakKRIZNI ŠTAB DONIO ODLUKU: U ovom kantonu ograničeno kretanje od 20:30 do 5 sati ujutro