Naslovnica Zanimljivosti TRAGEDIJA U NJEMAČKOJ: Čovjeka pregazio traktor, susjed mu htio pomoći, doživio srčani...

TRAGEDIJA U NJEMAČKOJ: Čovjeka pregazio traktor, susjed mu htio pomoći, doživio srčani udar i umro…

56
0

TRAGEDIJA U NJEMAČKOJ: Čovjeka pregazio traktor, susjed mu htio pomoći, doživio srčani udar i umro…

Užasna nesreća dogodila se u utorak u Rostocku u kojoj je život izgubio 67-godišnjak, a susjed koji mu je želio pomoći također je umro u bolnici.  Prema priopćenju policije, nesreća se dogodila oko 4 sata ujutro na privatnom posjedu u ulici Up n Warnowsand. Muškarac je radio na traktoru koji je stajao na platformi za podizanje.

Budući da ručna kočnica traktora nije pravilno postavljena, traktor je skliznuo niz rampu i pao na 67-godišnjaka. Muškarac je ostao zarobljen. Supruga muškarca vidjela je nesreću i pozvala susjeda u pomoć. Oboje su pokušali osloboditi zarobljenog 67-godišnjaka. Prije toga, pozvali su Hitnu pomoć.

Kako bi dočekao spasioce, susjed je istrčao na ulicu. Tamo se srušio, imajući srčani udar od uzbuđenja. Kad su stigla hitna pomoć, vatrogasci i policija, susjed je već nepomično ležao na podu. Tamo je oživljavan pola sata.

Tijekom reanimacije muškarac je prebačen u bolnicu, gdje je nedugo nakon toga preminuo. Ozljede 67-godišnjaka također su bile toliko teške da je umro na mjestu nesreće. Kriminalistička policija odmah je započela istragu tijeka nesreće. Fenix-magazin/IM

Prethodni članakZARAŽEN POKUŠAO PRIJEĆI GRANICU: Podignuta optužnica protiv 32-godišnjaka!
Sljedeći članak(VIDEO) SANJALA SAM DA SAM SE UDALA I…. Devojčica koja je nasmejala region OTKRILA JE SVOJ NAJSTRAŠNIJI SAN!