Naslovnica Region OGLASILA SE SUPRUGA TOZOVCA, otkrila najnovije vijesti o njegovom zdravlju: OVE INFORMACIJE...

OGLASILA SE SUPRUGA TOZOVCA, otkrila najnovije vijesti o njegovom zdravlju: OVE INFORMACIJE JE DOBILA IZ BOLNICE

159
0

OGLASILA SE SUPRUGA TOZOVCA, otkrila najnovije vijesti o njegovom zdravlju: OVE INFORMACIJE JE DOBILA IZ BOLNICE

Pjevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac već deset dana na bolničkom je liječenju KBC „Dragiše Mišović” zbog korona virusa i upale pluća.

Njegova supruga Emilija otkrila je sada da se svakodnevno čuje sa mužem i da zdravstveno stanje pjevača ide nabolje.

“Stanje ide nabolje, parametri opadaju, nadamo se da će sve biti kako valja. Te informacije i ja dobijam od ljekara. Veoma je bitno da svi ti parametri koji su visoki, treba da padaju na neki niži nivo. I dalje ima upalu pluća. I meni što doktori kažu, oni su na izmaku snage, govore to stručno, ja nisam ljekar”, priča ona i dodaje:

“Niko ne može kod njega da uđe, odnesemo neke stvarčice, ostavimo na prijemu i to je sve. Ono što je najbitnije njegovo stanje ide na bolje. Polako se stabilizuje, on ima godine, to će malo da potraje, ali nadamo se da će sve biti dobro. Mi smo svakodnevno u kontaktu, on ima promijenjen bioritam, preko dana spava, a noću vileni. Onda on mene zove oko tri, četiri sata ujutru, pa mi popričamo. Često je problem i neko šuštanje u tamo tim prostorijama, stalno zuje ti aparati, i ona vičemo nas dvoje kao ludi. On meni uvijek kaže: „Hajde pitaj ove kad ću kući”, a ja mu kažem da ne može kući dok mu se ne stabilizuje upala pluća. On do skoro nije imao nikoga u sobi, sada mu je došao jedan čovjek, ali po tom zujanju čujem da je to neko pod većim kiseonikom. Mada opet bolje da ima nekoga, nego da je sam. Ljekari ga lijepo tretiraju, nemam riječi. Nije bitno to što je on Tozovac, to je pacijent, svaka im čast. Od moje kćerke koleginica radi na tom odeljenju, ona za vrijeme radnog vremena, jednom ili dva puta stigne da ga obiđe. Njima su svi pacijenti podjednako bitni, i skidam im kapu zbog toga.”

Emilija Živković ističe da priželjkuje povratak svog supruga kako bi ga njegovala, a potom za njih dvoje sledi odmor i odlazak u banju.

“Biće bolje. Ja bih voljela i da ga zadrže tamo i da mi se vrati siguran i stabilan. Oni će mu danas ili sutra uraditi skener plućnog krila, a nakon toga će da odluče kada će ga pustiti. Kada je već tamo, bolje da se sve uradi, da se ti parametri dovedu na idealne mjere i onda nam kod kuće predstoji njegovanje, čuvanje i poslije ćemo da vidimo u koju ćemo Banju ići”, rekla je Emilija za 24sedam. /Izvor: novi.ba/

Prethodni članakOVAJ ČAJ JE NAJZDRAVIJI UJUTRU: Dr Perišić otkrio koji čaj trebate piti, Japanci ga piju stalno, A NE BOLUJU OD MNOGIH BOLESTI
Sljedeći članakNije odzvonilo šopingu na granici BiH i Hrvatske