Naslovnica Zanimljivosti Penzioner (90) iz revolta potrošio 11.600 eura: Rodbina bila u šoku kada...

Penzioner (90) iz revolta potrošio 11.600 eura: Rodbina bila u šoku kada je čula na šta je spiskao sav novac!

46
0

Penzioner (90) iz revolta potrošio 11.600 eura: Rodbina bila u šoku kada je čula na šta je spiskao sav novac!

Penzioner (90) iz Los Anđelesa potrošio je 10.000 funti (11.600 eura) na oglase u novinama u kojima je kompaniji stavio do znanja da mu je internet previše spor. Aron Epstajn odlučio je da plati dva oglasa u “Vol strit žurnalu”, iako su ga prijatelji i porodica nagovarali da za izražavanje nezadovoljstva iskoristi društvene mreže.

Ali uporni penzioner, koji je korisnik usluga kompanije “AT&T” od 1960. godine, nema Tviter ni Fejsbuk i odlučio se za staromodni način da privuče pažnju šefa telekomunikacione kompanije. Oglasi su izašli u izdanjima za Dalas, gdje je sjedište kompanije, kao i u izdanju za Njujork.

– Kompanija ‘AT&T sebe predstavlja kao lidera u elektronskim komunikacijama. Nažalost, za ljude koji žive u jednom dijelu Holivuda, ona je sada veliko razočarenje – piše, između ostalog, u pismu revoltiranog penzionera, koji dalje detaljno navodi koliko je internet spor.

Ubrzo je ovaj oglas postao glavni predmet priče u gradu, a onda mu je stigao i poziv.

– Istog dana kada je oglas izašao, dobio sam poziv od direktora koji je obećao da će učiniti sve da se interner ubrza. Iako mnogi ne razumiju zašto sam dao novac na oglas, meni nije žao. Mogao ga potrošiti na putovanja ili neki luksuz, ali sam zadovoljan kako je sve ispalo, postigao sam svoj cilj – rekao je on, prenosi “Alo!“. (haber.ba)

Prethodni članakU 48. GODINI UMRO KANDIDAT ŽIVOTA NA VAGI: Poznat uzrok smrti
Sljedeći članakDetalji misteriozne smrti žene: Tijelo doneseno u šumu pa obješeno, mještani zatekli jezivu scenu!