Naslovnica Zanimljivosti Izašli na sastanak, zaljubili se, pa otkrili da su brat i sestra:...

Izašli na sastanak, zaljubili se, pa otkrili da su brat i sestra: Njihova odluka razorila je porodice…

147
0

Izašli na sastanak, zaljubili se, pa otkrili da su brat i sestra: Njihova odluka razorila je porodice…

Derek Trentin (20) iz Boldera u Koloradu upoznao je Ajlin (19) na Tinderu tokom epidemije koronavirusa.

Odmah su se dopali jedno drugom, pa su se dogovorili da se nađu u centru grada. Ajlin nije bila iz Boldera, već 55 kilometara dalje, ali je došla jer je bila znatiželjna i željna nečeg lijepog u užasnoj 2020. godini, prenose Boulder Daily Camera i ABC.

Prvi sastanak pao je u septembru, baš kao i drugi, pa treći… Derek i Ajlin ušli su u vezu postepeno otkrivajući koliko poznanika zapravo imaju.

Sasvim slučajno, u jednom razgovoru shvatili su da imaju istog rođaka, što ih je šokiralo. Ajlin je poželjela da se raspita kod roditelja ima li Derek ikakve krvne veze s njom i na njeno veliko razočaranje – uslijedio je hladan tuš.

Derek i Ajlin bili su brat i sestra od tetke, četvrto koljeno. Nisu ni znali za postojanje tetaka i teča jer su im roditelji bili u zavadi dosta dugo. S tim u vezi, ne samo što ih je potpuno demoralisalo krvno srodstvo, već su saznali i za neke rođake za koje nikad prije nisu čuli da postoje.

Obje porodice saznale su da su oni u vezi. Nisu htjeli da kriju. Derek je želio pošto-poto da ostane sa Ajlin, međutim njeni strogi roditelji nisu željeli da čuju za to. Ionako uzdrmani odnosi dvije porodice od prije, sada su dodatno dobili na komplikovanosti i tenziji, pa su pale teške riječi, uvrede i prijetnje.

Vidjevši da od veze nema ništa, i pored velike zaljubljenosti odlučili su da se više ne viđaju, ali su ostali u kontaktu, što je opet, takođe razljutilo obje porodice.

Derek je obećao Ajlin da njihova priča nije završena, a prestao je i da priča s roditeljima. Slično je uradila i Ajlin koja je sve objavila na Fejsbuku konstatujući kako je život očito često nemilosrdan, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)

Prethodni članakTijanu upucali, pa poslije 6 minuta vraćena u život: Dobila dar od Boga i svi sada žele da je dodirnu!
Sljedeći članakŠta žene i muškarci ne vole tokom sek*a: Odgovori će vas iznenaditi!