Naslovnica Zanimljivosti Ispovijest: U utorak sam ga upoznala, u subotu sam se udala za...

Ispovijest: U utorak sam ga upoznala, u subotu sam se udala za njega!

74
0

Ispovijest: U utorak sam ga upoznala, u subotu sam se udala za njega!

Glumica Eva Ras udavala se tri puta, a sada se prisjetila početka ljubavi sa trećim suprugom, Radomirom Stevićem Rasom, koji je bio njena najveća ljubav i sa kojim je živjela sve do njegove smrti.

a drugoj godini fakulteta sam se prvi put udala i ja sam smatrala da moram da napravim karijeru i da on mora da razumije sve to. Taj brak je trajao pet mjeseci. Tada sam bila jako tužna. Niko nas tokom života ne nauči kako da podnesemo kada nas neko ostavi. Preživjela sam to tako što sam mu pokazala da ću boljeg naći i svaki dan me je neko čekao, da on vidi kako me neko drugi čeka, počela je glumica u emisiji Magazin IN, prenosi Blic.

– A drugi put sam se udala i shvatila da on meni ne treba, razvela sam se i nećete vjerovati da sam Rasa upoznala dva mjeseca poslije tog razvoda. U utorak sam ga upoznala, a u subotu sam se udala za njega, taj brak je bio fantastičan – ispričala je Eva. /Izvor: krtice.net/

Prethodni članakEvo pod kojim uslovima bh. državljani mogu ući u Hrvatsku bez negativnog testa i obavezne izolacije
Sljedeći članakOVIH 5 BILJAKA SVAKA KUĆA TREBA DA IMA! ŽENE, NABAVITE IH ODMAH: Ako imate njih, imate pravo blago – EVO ZAŠTO!