Naslovnica Zanimljivosti AKO ODE… Ana otkrila da joj je KRIVO zbog Zole i da...

AKO ODE… Ana otkrila da joj je KRIVO zbog Zole i da bi ga sada izabrala za OMILJENOG! On joj odmah prišao, pa poručio OVO! (VIDEO)

54
0

AKO ODE… Ana otkrila da joj je KRIVO zbog Zole i da bi ga sada izabrala za OMILJENOG! On joj odmah prišao, pa poručio OVO! (VIDEO)

Družiće se i napolju!
U toku je Igra istine, a nakon odgovaranja na svoje pitanje, Tara Simov je sledeće postavila Franu Pujasu.

Nenad je provukao kroz priču sinoć, da te pitam, rekao si da ne moram da brinem ja za Teodoru, za dve, tri nedelje je to, pa šta si isplanirao? Da li kroz neki period, kad ti se slegnu emocije, da li bi se borio za nju? – pitala je Tara.

Lepa je cura, ali kako da znam šta će biti. Ne čekam nikog, ali ne znam šta je sa mnom. Videćemo, ne mogu reći da mi se sviđa. Dopada mi se fizički, nisam je dovoljno upoznao – rekao Pujas i pitao Anu Bulatović.

Kad postoji mogućnost da Zola odlazi, da li ti je žao i da li bi vratila vreme, pa bi bilo nešto sa njim? – pitao je Fran.
Krivo mi je stvarno, ali ako ide, zgotivila sam, baš mi je drag, sigurno se družimo napolju. Ali ne bih vratila vreme, da sam znala da mu je poslednja nedelja, izabrala bih ga za omiljenog – govorila je Ana.

‘BIĆE MI LAKŠE, PRAVIĆU ŠOU!’ Miljana iznenadila sve REAKCIJOM na nominaciju Zole: Otkrila kako se IZBLAMIRALA zbog njega, pa svojoj porodici uputila

Prvi put izlazim regularno i ja sam top. Gotivim te i volim i družimo se napolju – ubacio se Zola.
Želim da mi Aleks zašto je Teodora izašla iz kreveta danas? – bilo je pianje za Aleks od Ane.

Nije se desio neki konflikt, ali meni smeta kad neko na moj krevet stavi stvari. Ona mi nikada nije ništa rekla, ali mislim da je prešla u drugi krevet zbog Frana, a ja sam izgovor – rekla je Aleks.

Detaljnije u nastavku teksta. /Autor: I.P./pink.rs/

Prethodni članakKS / Završena istraga: Policija rasvijetlila “pokušaj otmice” dječaka u Sarajevu
Sljedeći članakTOMOVIĆ URNISAO TARU! Ona pomenula VENČANJE sa Nenadom, on im predvideo KRAH: “To se NEĆE desiti!” (VIDEO)