Naslovnica Zdravlje ZAMOTALA JE NOGE U FOLIJU i držala sat vremena! Kada je skinula...

ZAMOTALA JE NOGE U FOLIJU i držala sat vremena! Kada je skinula i doktora su iznenadili rezultati!

68
0

ZAMOTALA JE NOGE U FOLIJU i držala sat vremena! Kada je skinula i doktora su iznenadili rezultati!

Aluminijumska folija je jedinstveni materijal, pa se liječenje folijom praktikovalo se čak i u drevnoj Kini: folija se nanosila na biološki aktivne tačke odgovorne za rad oboljelih organa.

Danas ćete naučiti kako da se riješite bolova u zglobovima pomoću obične folije za hranu!

Sve zahvaljujući svojim reflektujućim svojstvima sa nevjerovatnim ljekovitim efektom.

Liječenje zglobova folijom je možda najjeftiniji metod, pritom, nema sumnje u njegovu efikasnost! Detaljan opis metode kako se čovjek može tretirati folijom dugujemo psihoterapeutu Vilhelmu Reichu. Folija može izliječiti prehladu, išijas, pa čak i giht!

Folija nanijeta na bolno mjesto odražava biostruje u energetski meridijan iz kojeg potiču. Ovo pozitivno utiče na oboljeli organ povezan sa meridijanom i bol nestaje.

Liječenje aluminijumskom folijom je zaista lako. Prekrijte bolno mjesto folijom, na primjer, kosti na nogama. Učvrstite foliju zavojem. Folija se mora nanijeti na bolno mjesto sjajnom stranom!

Mnoge ljude zglobovi redovno bole kada se vrijeme mijenja. Sam pogled ka oblačnom nebu, zna da izaziva bol u kostima! Ali folija ovdje može da pomogne. Nakon sedam dana stavljanje folije dolazi do olakšanja,prenosi Magazin.Zato su mnogi oduševljeni kad saznaju sve o ovoj čudesnoj tehnici! (novi.ba)

Prethodni članak(VIDEO) NE MOGU DA SE OBUZDAJU! Jovana se uvukla Kariću u postelju, on je VRELIM POLJUPCIMA doveo do ludila, a onda je počeo da joj radi OVO!
Sljedeći članakSavjeti jedne bake: Nemoj se udati za onog sa kim možeš živjeti već za onog bez koga ne možeš!