Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Pacijent upao u ambulantu: Jednu medicinsku sestru napao, drugoj sručio šalter...

(VIDEO) Pacijent upao u ambulantu: Jednu medicinsku sestru napao, drugoj sručio šalter na glavu, jer ih nije mogao dobiti na telefon!

61
0

(VIDEO) Pacijent upao u ambulantu: Jednu medicinsku sestru napao, drugoj sručio šalter na glavu, jer ih nije mogao dobiti na telefon!

Napad se navodno dogodio zbog telefonske opcije Call centra za Covid 19, jer nije uspio uspostaviti vezu s njima, jer su razgovarale sa drugim oboljelima Nezadovoljni pacijent upao je sinoć u ambulantu u Buča Potoku oko 18.30 sati nakon čega je napao dvije medicinske sestre, saznaje Avazov portal.

Kako se vidi na snimku, koji je objavljen na Facebooku, razjareni pacijent je jednu zdravstvenu radnicu fizički napao dok je drugoj na glavu sručio zaštitni šalter i polomio ga. Na svu sreću žene nisu zadobile povrede, ali su doživjele veliki strah.

Napad se navodno dogodio zbog telefonske opcije Call centra za Covid 19, jer nije uspio uspostaviti vezu s njima, jer su razgovarale sa drugim pacijentima.

Ovo je inače stalni problem i dešava se od kada je uvedena telefonska linija Covid, jer se pozivi automatski prebacuju, a u slučaju zauzeća, pacijenti dobiju automatski generisane upute da su svi zauzeti i da se jave kasnije ili ostave podatke kako bi njih kasnije neko kontaktirao, nakon čega uslijedi muzika. /Izvor: haber.ba/

Prethodni članakSLOVENIJA: Stanje epidemije produženo za još mjesec dana!
Sljedeći članakGavrankapetanović: Ovaj udar virusa je trostruko teži… Vrlo brzo dolazi do razvoja komplikacija, dosta je mladih!