Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) TARA I ŠA OZVANIČILI VEZU PA OTKRILI ZAJEDNIČKE PLANOVE ZA BUDUĆNOST:...

(VIDEO) TARA I ŠA OZVANIČILI VEZU PA OTKRILI ZAJEDNIČKE PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Evo šta će uraditi kad izađu iz Zadruge, A ONDA ŠA PROGOVORIO O BRAKU!

71
0

(VIDEO) TARA I ŠA OZVANIČILI VEZU PA OTKRILI ZAJEDNIČKE PLANOVE ZA BUDUĆNOST: Evo šta će uraditi kad izađu iz Zadruge, A ONDA ŠA PROGOVORIO O BRAKU!

Sinoć tokom emisije “Pitanja gledalaca” su pokrenute najaktuelnije teme u Bijeloj kući. Jedno od pitanja bilo je upućeno Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša.

– Mjesecima smo čekali da eksplodira ta vaša stvar, kako ste se osjećali jutros? – glasilo je pitanje.

– Ja sam pričala sa mnogima, naravno da nema ljepšeg osjećaja, nego da poljubiš osobu koju voliš. Mislila sam da se loše ljubi. Ali divno se ljubi. Pričao mi je tako stalno kako je proživio svašta, kako je imao dosta djevojaka – pričala je Tara.

– Sinoć kul, jutros kul. Poslije sam upao u neku depresiju, u haosu sam, glava mi je spržena – rekao je Ša.

– Da li si spreman da voliš i poštuješ Taru kao novu partnerku? Sad morate da budete novi tim, baš ste lijep par – glasilo je sljedeće pitanje za Ša.

– Jedno za drugo smo uvijek tu, u mnogim situacijama, jesmo tim. Tara je uvijek govorila da ja ne stojim uz nju. Ako sam u prijateljstvu takav, kakav mogu da budem u vezi. Ne želim da je povrijedim, trenutno sam u stanju kad ne znam gdje bijem. Idemo polako, ako sve bude kako treba, naravno da ćemo i napolju biti tako. Rekao sam da neću nikad da se razvedem, mislio sam da je brak nešto zauvijek, ali eto demantovao sam sebe – govorio je Ša.

– Dosta dugo smo pričali, gdje je rekao da je ranije Taru zavolio. Eto koliko je novca izgubila zbog njega, pa je rekao da će joj nadoknaditi, eto pozabaviće se njenom muzičkom karijerom. Objasnio mi je sve, i kako je počelo, i kako mu je krivo kad se ponekad ponese prema njoj kao ker. Rekao je da će se ponašati prema njoj bolje nego što je prije. Jedino oni mogu da pokvare svoj odnos, ali oni su buntovni, moraju da nađu balans, gdje će on njoj i ona njemu da popušta – pričala je Mina.

Detaljnije pogledajte u nastavku: (balasevizam.novi.ba)

Prethodni članakKada vam muškarac OVO RADI, to znači da je LUD ZA VAMA: Signali koje treba znati svaka žena, posebno broj 2!
Sljedeći članak(VIDEO) Slijepa trudnica je otišla u bolnicu na ultrazvuk, a doktor je uradio nešto nevjerovatno