Naslovnica Zanimljivosti Prevarena frizerka: Radila sam tu frizuru 8 sati, rekla je da ide...

Prevarena frizerka: Radila sam tu frizuru 8 sati, rekla je da ide po novce pa pobjegla

78
0

Prevarena frizerka: Radila sam tu frizuru 8 sati, rekla je da ide po novce pa pobjegla

Vlasnica jednog frizerskog salona kod Rijeke, 27-godišnja Mirjana Klić, ispričala je za kako je postala žrtvom prevare. Naime, djevojka kojoj je radila frizuru 8 sati nije podmirila račun od 1425 kuna već je pobjegla.

Klić je ispričala kako je prošlu subotu u 8:30 sati u salon došla žena koja se prethodno naručila pod imenom Sanela. Imala je afro-pletenice u repu koje je prvo trebalo skinuti, za što je trebalo oko 3 i pol sata. Nakon toga je tražila bojenje kompletne dužine kose i nove pletenice.

“Naše radno vrijeme subotom je do 13 sati, ali ja kao vlasnica salona pristala sam odraditi prekovremeno kako bi nova klijentica izašla iz salona zadovoljna, pa sam ostala raditi koliko god je potrebno”, priča Mirjana i dodaje:

“Oko 12:30 sati započela sam izradu novoga repa od afro-pletenica. Klijentica je inzistirala više pletenica od dogovorenog, pa mi je za izradu trebalo oko 4 sata. Tijekom izrade frizure komunikacija je bila vrlo ugodna i nije mi palo na pamet da nešto može poći u krivom smjeru. Završile smo oko 16 sati i Sanela je bila oduševljena svojim novim izgledom”.

Rekla je da ide u auto po novac

Vlasnica salona je pripremila račun, na što je žena rekla da ima “samo 600 kuna” te da ide do auta po ostatak. U salonu je ostavila svoju torbicu kao garanciju da će se vratiti odmah.

“Nakon što je nije bilo 10 minuta, pokušavala sam je dobiti na mobitel, ali on je, naravno, bio isključen. Otvorila sam torbicu da pronađem neki dokument ili bilo što korisno, ali unutra je bila samo šminka, ulošci i nebitne sitnice. Znala sam koliko je sati i odmah kontaktirala policiju”, kaže Mirjana Klić.

Budući da u salonu ima nadzorne kamere, istog je dana saznala o kome se radi. U međuvremenu joj se prevarantica javila i rekla da će sve platiti danas. No, vlasnica salona ne vjeruje da će se to dogoditi.

Serijska prevarantica

“To je njena praksa po frizerskim salonima, frizure su joj očito fetiš, još traži sve najskuplje dodatke, a onda ne plati. Da su druge kolegice upozorile na nju, mnogi ne bismo nasjeli i ona to više ne bi radila. Zato ja sve ovo i govorim u javnost, da ostale kolegice ne nasjednu, kaže nam ova mlada frizerka koja je jednu od životnih lekcija naučila, a kako drukčije, nego na neugodnom iskustvu”, rekla je.

“Osjećaj je ružan, cijeli radni dan sam joj posvetila, zanemarila oca, majku i djecu, a ona je unaprijed znala da neće ništa platiti”, zaključila je Mirjana Klić /Izvor:  Index.hr/cazin.net/

Prethodni članakAtmosfera je bila dosadna, ali onda su se pojavile ONE, zaigrale KOLO (VIDEO)
Sljedeći članakOdlazak još jednog doktora: Preminuo Adnan Burina