Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Par je dobio 3 para blizanaca u manje od 5 godina,...

(VIDEO) Par je dobio 3 para blizanaca u manje od 5 godina, ali ima nešto što je još nevjerovatnije

49
0

(VIDEO) Par je dobio 3 para blizanaca u manje od 5 godina, ali ima nešto što je još nevjerovatnije

Kada je stara prijateljica Carrie i Craiga Kosinski nazvala i upitala da li mogu da se brinu o njenim mladim blizancima, rekli su “da”.

Odlučili su da preuzmu skrbništvo nad slatkim djevojčicama, a potom su dani postajali sedmice, sedmice mjeseci, a djevojčice su postale dio obitelji.

Carrie i Craig su uvijek željeli da budu roditelji, ali nikada nisu mogli ni pomisliti da će njihovo putovanje završiti ovako.

Nakon nekoliko godina odgajanja Kenne i Adalyyn, javila im se njihova biološka majka koja je objasnila da se nalazi u još težoj situaciji. Imala je problema u životu i borila se da ih riješi, te ih je upitala da li bi prihvatili njeno dvoje sjece, dvogodišnje blizance Cece i J.J.

Mlađi par blizanaca su bili biološki brat i sestra Kenne i Adalynn. Carrie i Craig su dugo mislili o tome šta je ispravno uraditi.

“To je bila jako teška situacija. I sami smo pokušavali da postanemo roditelji. A oni su bili braća i sestre te nas je to navelo da ih prihvatimo – željeli smo da ostanu zajedno,” rekla je Carrie.

Ostavili su svoje lične stvari sa strane, te rekli majci djece da bi bili jako sretni da usvoje i mlađe blizance.

Samo nekoliko sedmica nakon što su prihvatili Cece i J.J. u obitelj, Carrie se osjećala čudno i shvatila je da treba otići doktoru. Ultrazvuk je pokazao da je trudna…

Pogledajte i podijelite video s prijateljima: /Izvor: magazin.ba/

Prethodni članakDRASTIČNE MJERE: U Sarajevu sljedećeg vikenda potpuno “zaključavanje” zbog širenja zaraze!
Sljedeći članak(VIDEO) GLEDAĆETE U JEDNOM DAHU: Ovakvo ludilo viđa se samo na drumu. Posmatrajte kamion!