Naslovnica Svijet U ŠOKU SU I POLICAJCI: Muškarac ispao iz automobila koji se velikom...

U ŠOKU SU I POLICAJCI: Muškarac ispao iz automobila koji se velikom brzinom kretao njemačkom autocestom i preživio!

51
0

U ŠOKU SU I POLICAJCI: Muškarac ispao iz automobila koji se velikom brzinom kretao njemačkom autocestom i preživio!

Sreću u nesreći imao je 36-godišnji muškarac koji je u nedjelju, 07.ožujka, pri brzini od 100 km/h ispao iz automobila na autocesti A30 kod Osnabrücka u Donjoj Saskoj i preživio.

Muškarac je zadobio teže ozljede glave, ali mu život nije u opasnosti – rekao je glasnogovornik policije. Prema policijskom priopćenju s 36-godišnjakom u automobilu su bile još četiri druge osobe. Društvo je bilo na putu iz Poljske u Nizozemsku.

Policajci u Osnabrücku su kazali kako je nevjerojatno da je muškarac pri toliko brzini ispao iz automobila i preživio.

– Bio je to scenarij kao iz horor filmova. Muškarac je zadobio ozbiljne ozljede glave, ali život mu nije u opasnosti. Prevezen je u bolnicu – rekao je policijski glasnogovornik.

Zašto je muškarac ispao iz automobila, zasad nije jasno, međutim, kako objašnjava glasnogovornik policije, muškarac je bio “mrtav pijan”.

Test na alkohol pokazao je kako je muškarac imao 2,7 promila alkohola u krvi. policijski službenici sumnjaju da je ta činjenica povezana s nesrećom. A30 prema Nizozemskoj bila je neko vrijeme potpuno zatvorena. /Fenix-magazin/MD/

Prethodni članakNA STOLU ME JUTROS DOČEKAO POKLON OD MUŽA ZA 8. MART: Sva sretna sam otvorila, a onda NEVJERICA! SVE SE NADAM DA SANJAM
Sljedeći članakPolicija u školi zatekla 60 osoba: Učiteljice uz muziku uživo slavile 8. mart…