Naslovnica Zanimljivosti “DANAS NE MORAM DA SKUPLJAM NOVAC, ALI…” Milan Milošević napisao POTRESNU poruku...

“DANAS NE MORAM DA SKUPLJAM NOVAC, ALI…” Milan Milošević napisao POTRESNU poruku majci za 8. mart! Zaplakaćete sigurno!

57
0

“DANAS NE MORAM DA SKUPLJAM NOVAC, ALI…” Milan Milošević napisao POTRESNU poruku majci za 8. mart! Zaplakaćete sigurno!

O tome koliko je voditelj Milan Milošević imao teško detinjstvo, znaju svi koji su pratili rijaliti program “Zadruga”, kada je on bio jedan od učesnika i ispričao svoju tešku životnu priču.

On danas spada u red najboljih i najplaćenijih voditelja, ali neke stvari koje nije proživeo u detinjstvu, ne može da nadoknadi, o čemu je pisao i danas na svom Instagram profilu.

Naime, on je čestitao 8. mart svojoj majci, za koju je izuzetno vezan, a reči koje je napisao, paraju i najtvrđa srca.

U okviru čestitke Milošević je napisao da je nekada štedeo za poklon, kako bi za Dan žena iznenadio mamu, ali da danas, bez obzira što lagodno živi i ne mora da skuplja novac za poklon, više ništa nije isto i nije kao pre.

Njegovu poruku vam prenosimo u celosti i napominjemo da spremite maramice, jer ćete sigurno zaplakati!

– Ne mogu da ne napišem par reči… Da, 8. mart me uvek vrati u vreme unazad i školske dane kada sam po mesec dana skupljao novac da majci kupim skroman poklon za taj dan…Vrati me u trenutke kada sam plakao, jer moj tata ništa, po ko zna koji put, nije kupio mami i baš na taj dan sam se trudio da i moja majka oseti da je voljena žena i majka, ali eto… Danas ne moram da skupljam novac, ali danas nažalost nije isto, danas je sve drugačije… Ni ti majko nisi ista, a ni ja… Srećan 8. mart majko. Srećan praznik svim dragim ženama ovog sveta – napisao je Milošević. (srbijadanas.com)

 

Prethodni članakIstraživanje / Bosna i Hercegovina među zemljama sa najopasnijim cestama na svijetu
Sljedeći članakBiH dobila troje novih državljana, evo o kome se radi!