Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Žena je nakon dugo godina pokušavala da postane mama. Život ju...

(VIDEO) Žena je nakon dugo godina pokušavala da postane mama. Život ju nije milovao,a onda joj se dogodilo čudo. Priča zadivila svijet

147
0

(VIDEO) Žena je nakon dugo godina pokušavala da postane mama. Život ju nije milovao,a onda joj se dogodilo čudo. Priča zadivila svijet

Louise i Mark upoznali su se 1999. godine i znali su da žele zasnovati obitelj. Ovaj par iz Engleske pokušava začeti od Louise (32), ali nije imao uspjeha.

Nakon 16 godina i 18 pobačaja, Louise još uvijek nije izgubila nadu. Sada s 48 godina napokon je postala ponosna majka svog sina Williama.

Louise i Mark potrošili su oko 600 000 američkih dolara na pokušaje umjetne oplodnje.

“Mark i ja pokušavamo dobiti dijete od svoje 32. godine. Pretrpjeli smo 18 pobačaja i potrošili 80.000 funti, ali sad kad pogledam Williama, sve je to vrijedilo. Nisam više mlada kao nekada i treba mi vremena da ga uhvatim po kući, ali vrijedilo je “, rekla je novopečena majka.

Louise bi uvijek zatrudnjela, ali bi izgubila dijete za otprilike 14 tjedana. Taman kad su htjeli odustati, liječnici su otkrili da Louise u tijelu ima stanice koje ubijaju njezine embrije.

“Ne postoji tuga koja se može usporediti s gubitkom voljene i željene bebe, svi vaši snovi i nade su slomljeni. Pokušali smo donirati i jaja, ali ni to nije uspjelo “, rekla je Louise.

Nakon otkrića, Louise se podvrgla potrebnim terapijama i nakon 37 tjedana rodila sina Williama. Kaže da je prvi put držao sina “Bilo je nevjerojatno. Kad mi ga je dao kirurg, nisam mogao vjerovati, nisam mogao vjerovati da sam tako sretan. Bilo je prekrasno, kao da sam dobio na lutriji. “

Kaže da je biti mama najbolji posao na svijetu. (magazin.ba)

Prethodni članak(VIDEO) Dva groma su udarila u džipa,a kamerom snimio je sve. Mnogi se čude zbog toga kako se sve to završilo. Zar je ovo moguće?
Sljedeći članak(VIDEO) Najbogatija svadba koju ćete ikada vidjeti. Raskoš kakav se ne pamti. Komentari javnosti pršte na sve strane