Naslovnica Zanimljivosti Cijeli njen život je potpuna laž! Djevojka saznala da je usvojena, pa...

Cijeli njen život je potpuna laž! Djevojka saznala da je usvojena, pa pokušala da pronađe biološke roditelje, a onda je uslijedio nevjerovatan šok!

67
0

Cijeli njen život je potpuna laž! Djevojka saznala da je usvojena, pa pokušala da pronađe biološke roditelje, a onda je uslijedio nevjerovatan šok!

Na sve popularnijoj društvenoj mreži, TikToku, korisnici su pokrenuli novi izazov u kojem treba kratko ispričati zbog čega baš po toj osobi treba da se snimi dokumentarni film.

Jedan video snimak brzo je preplavio ogroman broj komentara, pregleda i lajkova, kada je njegova autorka, djevojka po imenu Ajiša, ispričala svoju životnu priču, piše “Blic“.

Kako kaže, cijeli njen život je potpuna laž, a nakon što je saznala razne priče o sebi i svom porijeklu, više ni sama nije sigurna šta je istina, a šta nije.

Prvo je svojim pratiocima otkrila da je sa 18 godina saznala da je usvojena, a nakon toga, priča postaje još bizarnija. Njen otac primorao je njenu majku i sestru da čuvaju tu tajnu od nje, ali onda se ispostavilo da ta žena uopšte nije ona koja ju je usvojila. Bila je to, naime, očeva bivša žena, a ujedno i rođaka od koje se razveo i nije joj dozvolio da bude u kontaktu sa kćerkom.

Toliko je to odbijao da je pobjegao na Maltu kako socijalna služba ne bi mogla da ga pronađe, a s obzirom na to sa su se otac i njegova bivša žena (koja je usvojila Ajišu) razveli dok je ona bila mala, mogao je da je uvjeri kako je njegova nova partnerka zapravo njena majka.

– Zatim sam saznala da je tata lagao sve o sebi – o poslu, o djetinjstvu… Isto tako, kada sam ga pitala za svoj izvod iz knjige rođenih, odbio je da mi ga da, baš kao i dokumenta za usvajanje za koja je rekao da ih je uništio, što nije bila istina – otkrila je djevojka.

Šokirana i zgrožena svim što je saznala, Ajiša je odlučila da potraži biološke roditelje, ali i ženu koja ju je usvojila. Kontaktirala je socijalnu radnicu koja je pronašla biološku majku, ali za biološkog oca se ne zna ko je – postoje tri potencijalna muškarca čija imena su navedena u dokumentima.

Ženu koja ju je usvojila, takođe, još uvijek nije uspjela da pronađe. Ljudi nisu mogli da sakriju koliko ih je njena priča šokirala, a mnogi su rekli i da im je jako žao što je morala da prolazi kroz sve to. Bilo je i onih koji su posumnjali da je Ajiša zapravo oteta, ali ona na to nije odgovorila. /Izvor: haber.ba/

Prethodni članakNIJE SAMO MARIJA, I SINIŠA KULIĆ IMA RAK! OTKRIVENI SVI DETALJI – ON ODBIJA OPERACIJU: Evo šta bi mu radili ljekari
Sljedeći članakU FBiH od danas nove, rigoroznije mjere?