Naslovnica Zanimljivosti BiH / Majka nudi nagradu onome ko prepozna i prijavi pedofila policiji

BiH / Majka nudi nagradu onome ko prepozna i prijavi pedofila policiji

150
0

BiH / Majka nudi nagradu onome ko prepozna i prijavi pedofila policiji

Priča o kojoj je Radiosarajevo.ba pisao, I.M. (59) iz Kaknja, pedofil koji je napastvovao dijete i iza sebe ima dosije, nažalost – još uvijek nije pronađen.

S obzirom da se monstrumu gubi svaki dan, majka djevojčice koja je preživjela horor, nudi novčanu nagradu onome ko prepozna pedofila i prijavi policiji.

! / Pedofil iz BiH u bijegu: Majka čije je dijete zlostavljao ispričala šokantne detalje

Podsjećamo, slučaj je prijavljen Okružnom javnom Tužilaštvu Banja Luke 23. februara, dostavljen je Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina.

„Niko od nas se ne osjeća mirno, niti sigurno,ali mi je predočeno da je moje dijete ‘samo predmet’. Tako da ,što se tiče policije, zaista nemam nikakvih očekivanja. Nekoliko dana unazad meni su jedina nada ljudi,koji bi monstruma mogli prepoznati i spriječiti da ovakvo zlo uradi jos nekom djetetu, ukoliko to već nije.

Moje dijete nije njegova prva žrtva, mnogi su se oglušili na moje molbe da mi pomognu, da ona barem bude zadnja žrtva I.M.“, kazala je žalosna majka za Radiosarajevo.ba i istakla kako nema minute, a da ne razmišlja u blizini kojeg djeteta je sada.

Apelujemo da ukoliko prepoznate osobu sa slike, pedofila inicijala I.M., odmah pozovete policiju! /Izvor: radiosarajevo.ba/

Prethodni članakEMSC / Zemljotres u Bosni i Hercegovini: ‘Probudio me prilično jak potres’
Sljedeći članak(VIDEO) Neobična situacija u BiH: Na viljuškara natovario automobil