Naslovnica Zanimljivosti BEŽITE OD NJIH, NIKADA NEĆE IMATI PARA! Ovi horoskopski znaci će PLIVATI...

BEŽITE OD NJIH, NIKADA NEĆE IMATI PARA! Ovi horoskopski znaci će PLIVATI U LOVI, a ovi uvek donose KATASTROFALNE ODLUKE!

141
0

BEŽITE OD NJIH, NIKADA NEĆE IMATI PARA! Ovi horoskopski znaci će PLIVATI U LOVI, a ovi uvek donose KATASTROFALNE ODLUKE!

Kada su finansije u pitanju svi različito reagujemo, neki vole da troše, neki su štediše a neki su cicije. Pročitajte kako se horoskopski znaci snalaze kada je novac u pitanju.

Vatreni znaci: Ovan, Lav i Strelac imaju sposobnost da brzo zarade novac. Kako ga zarade tako brzo ga i potroše. Umeju baš da budu galantni i nikada ne štede. Dešava se da sebe dovedu do bankrota, iako im to teško padne oni ne odustaju. Spremni su da krenu iz početka i da opet zarade velike pare. Novac im dolazi iz sporta, inostranstva, trgovina luksuznom robom, garderobom, uvoz izvoz.

Zemljani znaci: Bik, Devica i Jarac oni su čuvari i štediše. Ne troše baš tako lako novac jer misle o budućnosti, važna im je materjalna sigurnost. Iako vam se čini da je to idealan način da uštede veliki novac, najčešće nije tako. Oni baš često imaju nepredvižene troškove i sve što su uštedeli mora da daju, pa onda sve iz početka. Novac im dolazi od nekretnina, graševine, zemljoradnje, uslužnih delatnosti, navodi astrolog Ivana Paunović.

Vazdušni znaci: Blizanac, Vaga i Vodolija oni spadaju u osobe kojima je finansijska situacija uravnotežena. Oni lako dožu do novca, potroše ga ali jedan deo sačuvaju i za budućnost. Sve što je potrebno je da imaju neki plan, oni se toga pridržavaju jer ne vole dramatične situacije. Ulaze lako u privatne poslove i u tome se dobro snalaze. Imaju korist od kreativnih poslova, ortakluka, automobila, transporta, trgovine.

Vodeni znaci: Rak, Škorpija i Ribe osobe koje pripadaju ovom znaku su davaoci. Oni pozajmljuju novac kome god zatreba. Često donose loše odluke. Ne mogu da odvoje posao od emocija, pa često prave pogrešne poslovne poteze koji ih mnogo koštaju. Umeju baš da preteraju u novcu koji ulože u posao. Novac im dolazi od ugostiteljstva, pogrebne opreme, umetničkih poslova, hrane, tečnosti. (srbijadanas.com)

Prethodni članakJEDNA ČAŠA OVOG NAPITKA PRIJE SPAVANJA PRŽI SALO: Dovedite liniju do savršenstva U REKODNOM ROKU BEZ VJEŽBANJA!
Sljedeći članakWC ŠOLJA VAM SE GADI I MISLITE DA JE PRLJAVA? Ova stvar je TRI PUTA GORA I PUNA BAKTERIJA, a stalno vam je pri rukama!