Naslovnica Zanimljivosti UDAJE SE DARA BUBAMARA ZA 24 GODINE MLAĐEG TONIJA, poznat i datum...

UDAJE SE DARA BUBAMARA ZA 24 GODINE MLAĐEG TONIJA, poznat i datum svadbe?: Evo gdje sada žive

126
0

UDAJE SE DARA BUBAMARA ZA 24 GODINE MLAĐEG TONIJA, poznat i datum svadbe?: Evo gdje sada žive

Pjevačica Dara Bubamara (44) navodno planira da se uda za svog 24 godine mlađeg dečka Tonija (20).

Pjevačica i Toni već su navodno počeli da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče svoju vezu i vjenčaju se, kako piše “Informer”, navodno na godišnjicu njihove veze, 7.jula.

– Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, riješili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kog je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom. Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se vjenčaju na godišnjicu veze – priča izvor.

Iako je Dara ponavljala da neće više rađati, ipak se tu navodno isto predomislila.

– Toliko je zaljubljena u Tonija da bi voljela da osnuje porodicu sa njim. On je veoma mlad, ali želi dijete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta uskoro dobije brata ili sestru – kaže sagovornik pomenutog lista i dodaje da se pevačica i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri:

– Po cijeli dan se smiju, hemija između njih je neverovatna. Baš se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari. I Darina i Tonijeva porodica podržavaju ovu vezu, jer vide da su sretni zajedno – nastavlja izvor, koji dodaje da je pevačica neke prethodne momke navodno izdržavala, dok je ovog puta Toni platio sva njihova putovanja:

– Obišli su pola svijeta! Odmarali su se na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskoj… Sve je to Toni finansirao, što je Daru oduševilo. /Izvor: novi.ba/

Prethodni članak“Prije dvije godine, dok sam studirala…”
Sljedeći članakDjevojčica tati održala bukvicu jer je pomislila da je ukrao auto: ‘Sam ćeš u zatvor’ (VIDEO)