Naslovnica Zanimljivosti Tinejdžerka (17), za kojom se traga danima, pojavila se na YouTubeu s...

Tinejdžerka (17), za kojom se traga danima, pojavila se na YouTubeu s muškarcem!

172
0

Tinejdžerka (17), za kojom se traga danima, pojavila se na YouTubeu s muškarcem!

Hrvatska policija od 24. februara traga za 17-godišnjom Anom Kliškinjić iz Dicma. Informacije o nestanku Ane Kliškinjić objavljene su na službenoj stranici Nestali.hr, na kojoj se navodi da je nestala 23. februara u Splitu.

Priča je danas dobila neočekivani nastavak, piše Index. Naime, na YouTubeu je osvanula snimka u trajanju od gotovo devet minuta u kojoj se Ana Kliškinjić pojavljuje s muškarcem koji se predstavio kao Ante.

Snimak sugerira da su Ana i Ante u dobrim odnosima.

“Ovo je bila naša ideja i zajedno smo ovo odlučili. Dobrovoljno sam otišla od kuće”, govori Ana u videu.

Najveći dio snimka odlazi na Antin monolog.

“Nas dvoje smo završili tu di jesmo zbog loših ljudi da upravljaju tuđim životima. Mi nismo imali druge opcije, zato smo ovo napravili. Nisam ovo napravio iz hira, već da Ani vratim slobodu. Zaključali su je i maltretirali psihički i fizički”, govori Ante.

“Ovim putem smo željeli obavijestiti određene službe da se netko zauzme za nas i da Ana ima svoja prava. Pričalo se da sam je oteo i drogira. Pristajem na svaki test i pozivamo službe da to ispitaju”, rekao je Ante u videu.

U splitskoj policiji upoznati su s ovom snimkom. Navode kako se djevojka vodi kao nestala osoba sve dok se s njom ne obavi razgovor o okolnostima nestanka. Sve dok se Ana Kliškinjić ne javi u policiju, sama ili u društvu, policija će za njom tragati. /Izvor: fokus.ba/

Prethodni članakUsvojili su bebu ostavljenu u KARTONSKOJ KUTIJI: Kada je napunila 10 godina ŠOKIRALI su se!
Sljedeći članakDECA MI USKORO DOLAZE! Tanja Savić se uživo obratila fanovima, oni je ISPROZIVALI! “Nemojte takve GROZOTE”