Naslovnica Zanimljivosti “Prije dvije godine, dok sam studirala…”

“Prije dvije godine, dok sam studirala…”

143
0

“Prije dvije godine, dok sam studirala…”

“Prije dvije godine, dok sam studirala, roditelji su mi poslali 800 KM (400 €) da platim stan i da imam za hranu taj mjesec.

Otišla sam do banke, podignula novce i na putu do doma negdje, nekako sam izgubila novčanik sa svim parama unutra. Kada sam shvatila da mi nema novčanika uhvatio me napad panike do te mjere da sam se ispovraćala jer znam da su moji odvojili zadnje pare koje su imali da meni pošalju. Tokom dana me kontaktirao jedan dečko preko fb. Našao je novčanik i vratio mi ga je. Kuna nije falila.

Jučer sam ja našla novčanik s velikim iznosom unutra. Sjetila sam se šta se meni desilo, ali….

Prije dvije godine, dok sam studirala, roditelji su mi poslali 800 KM (cca 400 €) da platim stan i da imam za hranu taj mjesec. Otišla sam do banke, podignula novce i na putu do doma negdje, nekako sam izgubila novčanik sa svim parama unutra. Kada sam shvatila da mi nema novčanika uhvatio me napad panike do te mjere da sam se ispovraćala jer znam da su moji odvojili zadnje pare koje su imali da meni pošalju.

Tokom dana me kontaktirao jedan dečko preko fb. Našao je novčanik i vratio mi ga je. Kuna nije falila. Jučer sam ja našla novčanik s velikim iznosom unutra. Nisam se dvoumila ni sekunde, odmah sam išla u policiju da ga vratim, da nije bilo tog dečka koji je meni vratio novčanik, vjerojatno ne bih ni ja vratila ovaj. /Izvor: novi.ba/

Prethodni članakSA 2 SASTOJKA IZLIJEČILA VISEĆE BRADAVICE PREKO NOĆI: Smjesa čini čuda, ovo vrijedi probati
Sljedeći članakUDAJE SE DARA BUBAMARA ZA 24 GODINE MLAĐEG TONIJA, poznat i datum svadbe?: Evo gdje sada žive