Naslovnica Zanimljivosti OTKRIVENI HONORARI ZADRUGARA, MILJANA ZARAĐUJE 300.000 EURA: Kristijan Golubović isto, a čekajte...

OTKRIVENI HONORARI ZADRUGARA, MILJANA ZARAĐUJE 300.000 EURA: Kristijan Golubović isto, a čekajte da čujete zaradu LEPOG MIĆE, OVO JE STVARNO MALO?!

257
0

OTKRIVENI HONORARI ZADRUGARA, MILJANA ZARAĐUJE 300.000 EURA: Kristijan Golubović isto, a čekajte da čujete zaradu LEPOG MIĆE, OVO JE STVARNO MALO?!

Rijaliti zvijezde kao što su Miljana i Marija Kulić, Kristijan Golubović i Lepi Mića, učesnici su “Zadruge 4”, a kako su domaći mediji prenosili ovih mjeseci, oni su najplaćeniji zadrugari u ovoj sezoni rijalitija.

Pored njih tu je i starleta Stanija Dobrojević, kojoj je ponuđen honorar koji je dva puta veći od glavne nagrade koju osvaja prvoplasirani, ali je ona ipak odbila da uđe. Pojavila se samo kao gost na jedan dan, za vrijeme novogodišnjih praznika.

Miljana je tokom jedne svađe sa Mišelom Gvozdenović otkrila detalje svog ugovora.

– Tu sam zbog 300.000 eura. Pokazaću ti u ugovoru koliki mi je nedeljni honorar kada izađem, a ti si došao da se promovišeš i da se čuje za tebe. Ovaj čovjek ne treba da ima honorar. Ja onda ne želim da mi bude ovoliki honorar, već 500.000 eura – rekla je Miljana, dok su je zadrugari gledali u nevjerici.

Kristijan Golubović glavni je akter svih skandala u rijalitiju, baš kao i njegova cimerka Miljana, te zato i nije čudno što zarađuje gotovo isto kao ona.

– Kažu meni, ti si cirkuzant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000?! Evo, da otkrijemo karte, pa nek me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim – otkrio je Golubović

Stefan Šebez ispao je iz rijalitija, a honorar mu je bio 1.200 eura na nedeljnom nivou. Lepi Mića je jednom priznao da ga na kraju rijalitija sačeka 15.000 eura.

– Nemam milione, ja sam u čudu kad čujem te velike honorare. Ja sam tu za vrlo mali novac, ali vrlo veliki u ovoj zemlji. Evo, pošteno, kada nekoga na kraju rijalitija sačeka između 10 i 15.000 eura, to je ozbiljna priča. (pulsonline.rs)

Prethodni članakStiglo upozorenje zbog snijega, evo gdje će ga biti najviše: Vozači, oprez!
Sljedeći članak(VIDEO) Istresao je malo soli na plaži. Dobro se pripremite za ono što će uslijediti!