Naslovnica Zanimljivosti Instagram profiteri: Zavrtjeće vam se od cifre koliko Ceca uzima za objavu,...

Instagram profiteri: Zavrtjeće vam se od cifre koliko Ceca uzima za objavu, a evo koliko dobijaju Anastasija, Seka, Kija, Luna…

126
0

Instagram profiteri: Zavrtjeće vam se od cifre koliko Ceca uzima za objavu, a evo koliko dobijaju Anastasija, Seka, Kija, Luna…

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović navodno uzima čak 6.000 eura za jednu objavu na Instagramu i ona sarađuje samo sa provjerenim brendovima.

– Ceca ne dozvoljava sebi da stane iza neke firme za koju ne može zaista da garantuje. Ne želi da zbog novca diskredituje svoje ime i prezime, tako da veoma oprezno bira sa kim će sarađivati. Ipak, na kraju reklamu dobro naplati – kaže izvor.

Cecu po zaradi na Instagramu prate Anastasija Ražnatović, Seka Aleksić, Teodora Džehverović i Maja Berović koje su dostigle magičnu cifru od milion pratilaca.

– Tasa, Seka, Teodora i Maja imaju jasno definisane cjenovnike koje njihovi saradnici nude zainteresovanim komitentima. Objava na zidu košta oko 2.500, dok za stori traže 1.500 eura. Cijena za stori je manja jer na profilu stoji samo 24 sata, ali se mnogi odlučuju za tu opciju jer ima veliki efekat. Nataša Bekvalac, koja ima oko 800.000 pratilaca, uzme i po 3.500 eura za objavu na zidu, a za stori traži 2.000 eura. Sve pjevačice imaju i popuste ako sa nekom firmom ili profilom naprave dugoročnu saradnju. Tako da je najisplativije odmah platiti paket od tri mjeseca – kaže izvor.

Međutim, nisu sve objave na njihovim profilima plaćene.

– Kada promovišu neku garderobu, tu je uglavnom u pitanju kompenzacija. Seka Aleksić važi za osobu koja najčešće pristaje na takve saradnje. Ona voli da podrži male brendove, pa ih često reklamira, a oni joj šalju svoje proizvode – objašnjava sagovornik.

Rijaliti zvijezde Kija Kockar i Luna Đogani imaju “samo” 500.000 pratilaca, međutim zbog fanatičnih fanova njihove reklame odlično prolaze. Zbog toga brendovi ne štede novac za reklamu:

– Kija i Luna imaju klizne cijene. Neku objavu naplate 1.000 eura, drugu 2.000 eura. Nekada uzmu i veće pare. Njihovi pratioci su baš revnosni i slijepo ih prate, tako da veliki broj njih zaprati profile koje one taguju. (ekskluziva.ba/informer)

Prethodni članakBOLESNA JETRA VAS UPOZORAVA SA OVIH 8 SIMPTOMA: Ako uočite nešto od ovoga, ODMAH DOKTORU DOK NIJE KASNO!
Sljedeći članakZBOG OVOGA VAM MAŠINA ZA VEŠ TROŠI DUPLO VIŠE STRUJE, GREŠKA KOJU SVI PRAVIMO: Evo kako da smanjite račun uz ovaj TRIK