Naslovnica Ispovijesti Zaplakale u emisiji: Rada Manojlović otkrila istinu, evo zašto nije bila sa...

Zaplakale u emisiji: Rada Manojlović otkrila istinu, evo zašto nije bila sa sestrom dok im je majka umirala!

165
0

Zaplakale u emisiji: Rada Manojlović otkrila istinu, evo zašto nije bila sa sestrom dok im je majka umirala!

Rada Manojlović i Maja pričale su o periodu kada je ostala bez majke i iznijele neke stvari za koje niko nije znao. Pjevačica je započela svoju karijeru baš kada je ostala bez majke, a Maja, Radina sestra, otkrila je kroz šta su sve prolazili kao porodica, te su obe pustile suzu tokom intervjua.

-Tri mjeseca je bila u bolnici u Beogradu, to neko zračenje koje je imala, ostalo je provela kod kuće. Ja sam bila sa njom stalno, samo sam išla do škole i nazad, pošto je Radmila stalno radila, tata je vozio na svirke. Ja ništa njoj nisam pričala, nisam htjela da je sekiram, jer je ona morala da radi i smatrala sam da ona samo to radi. Ja nisam ni davala da ništa Radmila radi u kući, ja sam sve bila oko majke, spremala, čistila, bili su to teški trenuci – rekla je Maja i dodala:

– Dešava se da ja sada Radmili pričam neke situacije, kada ona nije bilo tu. Radmilu je sigurno najviše žao samo što nije bilo uz mamu, mi nismo znali da će mama umrijeti. Ja znam da je ona htjela da bude više sa njom, ali nije mogla jer je radila. Ona sad plače kad sluša šta sam ja sve proživljavala sa mamom, a ona to nije mogla da vidi. Nije mogla da bude uz nju koliko sam ja bila. Ja nisam dala da ona misli o tome, da bude sklonjena jer se mučila na tim nastupima, ona i tata su radili svadbe od jutra do sutra. (ekskluziva.ba/informer)

Prethodni članakSOK KOJI SVI IMATE U KUĆI SPREČAVA TROMBOZU: Prava je riznica zdravlja, štiti srce i podmlađuje, evo kako da ga konzumirate
Sljedeći članakSADA I ZVANIČNO: Lockdown će biti produžen! No nije sve tako strašno, evo šta je sve dogovoreno i šta se sve mijenja u Njemačkoj: