Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Vlasnica otkrila kako je naučila mačka koristiti WC šolju!

(VIDEO) Vlasnica otkrila kako je naučila mačka koristiti WC šolju!

146
0

(VIDEO) Vlasnica otkrila kako je naučila mačka koristiti WC šolju!

Vlasnica mačka po imenu Čaki (Chucky) objavila je video na društvenim mrežama u kojem je snimila svog ljubimca kako koristi WC šolju. Video je prikupio hiljade pregleda na Instagramu i TikToku, a mnoge je zanimalo koliko je bilo teško naučiti mačku da koristi WC šolju.

– Ima svojih dobrih i loših dana, ali, sve u svemu, bilo je dobro! Počeo je mlad pa je bilo puno lakše! Loše je to što smo prije puno putovali, pa se teško navikavao na promjenu toaleta – napisala je vlasnica.

Dodala je kako je zapravo sve počelo s kutijom koja se sama ispire, kako se mačak navikao na taj zvuk, a tek onda ga je učila da ide na WC školju.

– Morate biti uporni i strpljivi – poručila je vlasnica.

“Uštedjela bih dosta novaca kada bih naučila svoju mačku da koristi WC školjku umjesto kutije s pijeskom”, “Ovo je puno urednije”, “Molim te, otkrij kako si ga ovo naučila, olakšat ćeš nam život”, samo su neki od komentara ispod objave. /Izvor: krtice.net/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chucky 🐱 (@chuckyc27)

 

Prethodni članak(VIDEO) TAJNO SNIMALI DR KONA – EVO GDJE ŽIVI I KAKAV AUTO VOZI: Svi su mislili da se obogatio, a evo šta je PRAVA ISTINA!
Sljedeći članak(VIDEO) Najškrtija mama na svijetu: Kosu koristi kao zubni konac, a sažvakane žvake zamrzava!