Naslovnica Region (VIDEO) TAJNO SNIMALI DR KONA – EVO GDJE ŽIVI I KAKAV AUTO...

(VIDEO) TAJNO SNIMALI DR KONA – EVO GDJE ŽIVI I KAKAV AUTO VOZI: Svi su mislili da se obogatio, a evo šta je PRAVA ISTINA!

138
0

(VIDEO) TAJNO SNIMALI DR KONA – EVO GDJE ŽIVI I KAKAV AUTO VOZI: Svi su mislili da se obogatio, a evo šta je PRAVA ISTINA!

Na “Pink” televiziji u emisiji “Paparaco lov”, često se prate poznate ličnosti, a ovoga puta je estradne umetnike zamenilo praćenje kretanja epidemiologa i člana Kriznog štaba doktora Predraga Kona.

Njega su sakriveni kamermani sačekali nakon snimanja jedne emisije i onda pratili šta je doktor radio u toku dana, ali i otkrili koji automobil vozi!

Doktor Kon se prvo vozio taksijem do Gradskog zavoda za javno zdravlje, a onda se uputio kući. Kasnije je primijećeno da epidemiolog vozi automobil “dačija sandero” – bijele boje.

Mnoge spekulacije su se vodile da je stekao silno bogatstvo zbog svoje pozicije, a neki su ga navodno viđali da živi u stanu na Beogradu na vodi. Doktor Kon je i dalje u svom stanu u centru Beograda, gdje živi od rođenja. (mondo.rs/video: Pink.rs)

Prethodni članak(VIDEO) Šemsina zaboravljena pjesma koja cijepa srce. Ema objasnila šta je kvalitet.
Sljedeći članak(VIDEO) Vlasnica otkrila kako je naučila mačka koristiti WC šolju!