Naslovnica Muzika (VIDEO) Šećeru se desio peh na snimanju emisije, tražio pomoć od kolega,...

(VIDEO) Šećeru se desio peh na snimanju emisije, tražio pomoć od kolega, ali bezupešno

141
0

(VIDEO) Šećeru se desio peh na snimanju emisije, tražio pomoć od kolega, ali bezupešno

Nikolu Ajdinovića upoznali smo kao vrsnog pevača u “Zvezdama Granda”, ali i kao momka koji pažljivo osmišljava svaki svoj nastup, pa i stajling. Gotovo mu je nedopustivo da se na televiziji ne pojavi u ekstravagantnom odelu jer, kako kaže, na taj pokazuje koliko poštuje publiku, pogotovo kada treba da promoviše nove pesme.

Zato se ove nedelje vidno iznervirao na snimanju jedne Grandove emisije jer je u trci da stigne na vreme zaboravio da ponese ono najvažnije – garderobu!

– Danas imam dve emisije, kupio sam dva odela i mislio sam da su mi oba u kolima. Tek sad kad sam stigao na snimanje vidim da sam jedno poneo, drugo zaboravio – rekao je Šećer koji je pomoć zatražio i od kolega.

– Idem po studiju, tražim da mi neko bar sako pozajmi, da ne izađem u kožnoj jakni i šarenoj majici. Ali nema niko, sve je ili veliko ili malo. Šta je tu je, moraću izgleda ovako da nastupam.

Uprkos brojnim pokušajima da se snađe, nije uspeo, ali je na kraju nasmejan izašao na scenu i predstavio svoju novu pesmu.

– Nije bilo loše?! Dobro se slikalo- zaključio je na nakon nastupa u “Grand paradi”. /Autor: I. Ankić/grand.online/

Prethodni članak”Da mogu da vratim vreme REKLA BIH MU DA JE DOSTA PEVANJA” Gordana Šaulić neutešna i dve godine nakon gubitka supruga
Sljedeći članak(VIDEO) BURNO JUTRO U IZOLACIJI! Miljana nije htela da odustane od Zole, on je molio da se UNORMALI, a onda je usledio ŠOK!