Naslovnica Zdravlje (VIDEO) Najškrtija mama na svijetu: Kosu koristi kao zubni konac, a sažvakane...

(VIDEO) Najškrtija mama na svijetu: Kosu koristi kao zubni konac, a sažvakane žvake zamrzava!

164
0

(VIDEO) Najškrtija mama na svijetu: Kosu koristi kao zubni konac, a sažvakane žvake zamrzava!

Samohrana majka Kia Cambridge iz Wisconsina ne želi potrošiti ni lipe više tamo gdje ne mora. Njen način života je štednja gdje god stigne pa tako i vlastitu kosu koristi kao zubni konac

– Volim koristiti kosu kao zubni konac, znam da zvuči ružno, ali jednostavno djeluje, sjajno je i ne košta me ništa – govori štedljiva mama Kia na TLC-ovoj emisiji Extreme Cheapskates.

Jedna od metoda uštede novca u koju se Kia kune i koristi ju vrlo često je kupnja samo jedne šalice kave tjedno i ponovna upotreba iste.

– Svakog ponedjeljka uđem, uzmem latte, pa ga donesem kući. Da bih uštedjela novac, obično kupim jednu veliku šalicu, a zatim ju rasporedim na tri dana – objašnjava Kia.

Njena šalica nakon prvog ispijanja kave se uprlja ružom, ali njoj to ne smeta. Ona ju i dalje zagrijava bez problema.

– Nakon trećeg dana dobijete ovaj mali film na vrhu koji morate ukloniti, to je odvratno, ali ispod toga ima dobrih stvari – kaže Kia.

Ne raspoređuje Kia samo kavu. Ona je otišla u još veću krajnost pa tako već sažvakane žvake čuva u zamrzivaču kako bi ‘sačuvale okus’.

– S ovim načinom ja ne potrošim više od 62 kune godišnje na žvake – kaže Kia.

Iznenađujuće, Kia svaki dan ide u ‘pojedi koliko možeš’ restoran sa svojim sinom Alexom, gdje uzmu hranu sa švedskog stola i pojedu dok ne budu skroz siti.

– Hrana može odvratiti pažnju od ostalih stvari koje moramo obaviti. Alex i ja ćemo jesti švedski stol svaki dan, jednom dnevno – govori Kia.

Kada Alex ode na fakultet, Kia želi iskoristiti njegovu praznu sobi i iznajmiti je podstanarima. Ona bi tada stan dijelila s potencijalnim stanarima koji bi morali nadoplatiti za upotrebu kuhinje, perilice rublja i sušilice.

– Nedostajat će mi mama jer je bila jako draga i dobra prema meni. Ali njezina štednja mi neće nedostajati – kaže Alex, piše The Sun. krtice.net

Prethodni članak(VIDEO) Vlasnica otkrila kako je naučila mačka koristiti WC šolju!
Sljedeći članakEVO KAKO DA VEČERAS ZASPETE ZA 2 MINUTE! NEMA VIŠE PREVRTANJA I NESANICE: Ovaj trik svima uspijeva!