Naslovnica Showbizz RAT ZVEZDA! JK napravila LOM, pa mu ZAPRETILA: ”NE ZAMERAJ MI SE”...

RAT ZVEZDA! JK napravila LOM, pa mu ZAPRETILA: ”NE ZAMERAJ MI SE” (VIDEO)

145
0

RAT ZVEZDA! JK napravila LOM, pa mu ZAPRETILA: ”NE ZAMERAJ MI SE” (VIDEO)

Za članove žirija emisije ”Zvezde Granda” svađe i razmirice nisu neuobičajene, ali će ove nedelje, jedan događaj, rasplamsati vatru između Jelene Karleuše i Aleksandra Milića Milija.

Pevačica je očigledno bila nezadovoljna komentarom ili glasom muzičkog ditrektora Granda, pa mu žestoko odbrusila- Zaklinjem ti se evo sad, svaki tvoj sledeći kandidat biće kolateralna šteta tvog dripačkog glasanja- pretila je Jelena, a zatim slučajno oborila staklenu čašu pored sebe koja se raspala na delove.

– Nisam ti ja Đorđe ni Bosanac, sa mnom nećeš lako. Nemoj se sa mnom zamerati- orio se studio dok je Karleuša vikala na Milija.

Sa druge strane, Popović i Bosanac imali su vedrije i šaljivije teme od svojih kolega, pa poveli priču o društvenim mrežama- Nemam Facebook, nemam Instagram, nemam Tik-tok- rekao je Saša na šta mu je Dragan Stojković odovorio da nje ni čudo što će šou ”Zvezde Granda” propasti.

Da je Bosanac upućen u savremenu tehnologiju i koncept Instagrama konkretno, govori činjenica da je znao i sa kojim se to svetskim zvezdama prati Jelena Karleuša- Ti ne znaš Popoviću ko je zamolio Jelenu da je prati na Instagramu? Lil Kim Popoviću! Ti si ostao u sedamdesetim godinama- našalio se muzičar.

Kroz priču su se provukle i druge velike zvezde poput Majkla Džeksona, a ukoliko vas zanima ostatak priče, obavezno pogledajte video:Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević / Autor: T. Bogavac /

Prethodni članakUpozorenje uglednog pedijatara: Zemlji u susjedstvu prijeti nova epidemija
Sljedeći članak”Da mogu da vratim vreme REKLA BIH MU DA JE DOSTA PEVANJA” Gordana Šaulić neutešna i dve godine nakon gubitka supruga