Naslovnica Zanimljivosti Pećanac poručio Tužilaštvu: Ako iko zna sve o ubistvu Adisa i Davora...

Pećanac poručio Tužilaštvu: Ako iko zna sve o ubistvu Adisa i Davora to je Elez

198
0

Pećanac poručio Tužilaštvu: Ako iko zna sve o ubistvu Adisa i Davora to je Elez

Nermin Pećanac, bivši ministar unutrašnjih poslova, oglasio se nakon što je Darko Elez izručen našoj zemlji.

“Konačno! Darko Elez je izručen BiH. Evo stigao je! Čovjek tvrdi da zna ko je ubio sarajevske policajce.

PORUKA TUŽILAŠTVU: Ako iko zna sve o ubistvu Adisa i Davora to je Elez.

Sva sredstva su opravdana da dođete do imena ubica. Do vas je”, napisao je Pećanac na svom Facebook profilu.

Adis Šehović i Davor Vujinović su sarajevski policajci koji su ubijeni prije više od dvije godine u sarajevskom naselju Alipašino Polje. Na njih je pucano 26. oktobra 2018. dok su patrolirali. Izrešetani su u službenom vozilu MUP-a Kantona Sarajevo.

Od tada do danas istraga nije dala nikakve značajne rezultate. Iako istražni organi s vremena na vrijeme, uglavnom na upit novinara, saopće da se na ovom predmetu svakodnevno i u kontinuitetu radi, ubice sarajevskih policajaca nikada nisu otkrivene.

Elez je, kao što je poznato, optužen u predmetu Lutka, a također je pod istragom Tužilaštva BiH zbog organizovanih ubistava na području Istočnog Sarajeva, ali i BiH, kako je to potvrđeno sinoć iz Tužilaštva BiH. Današnje ročište u Sudu BiH nije održano jer, kako je njegov advokat izjavio, postupajući tužilac mu je rekao da nije čak napisao ni prijedlog i obrazloženje za određivanje pritvora. (oslobođenje.ba)

Prethodni članakTakmičarka pokazala adute. Jelena joj rekla da nema pojma, a ona joj odgovorila otvoreno i direktno. (VIDEO)
Sljedeći članakSOK KOJI SVI IMATE U KUĆI SPREČAVA TROMBOZU: Prava je riznica zdravlja, štiti srce i podmlađuje, evo kako da ga konzumirate