Naslovnica Zanimljivosti “OSTAVILA SAM SVOJU ĆERKU I POJURILA DA SPASEM I DRUGO DETE” Čopor...

“OSTAVILA SAM SVOJU ĆERKU I POJURILA DA SPASEM I DRUGO DETE” Čopor pasa lutalica napao dve devojčice u Sopotu

130
0

“OSTAVILA SAM SVOJU ĆERKU I POJURILA DA SPASEM I DRUGO DETE” Čopor pasa lutalica napao dve devojčice u Sopotu

Kako S. M. objašnjava stanovnici Sopota već dve godine žive u strahu od pasa lutalica koji laju na prolaznike, automobile ali i napadaju ljude.

Čopor pasa lutalica napao je šestogodišnju devojčicu u glavnoj ulici u Sopotu, a par minuta kasnije isti psi krenuli su na još jedno dete! Majka povređene devojčice kaže da je napad prijavila nadležnima, ali da danima niko ne reaguje i da su lutalice još na ulici.

Kako priča S. M. majka šestogodišnjakinje, koju je pas ujeo za list, kaže da je do incidenta došlo u ponedeljak.

– Povela sam dete u vrtić kada se na nas zaleteo čopor četiri psa i jedan od njih je ujeo moje dete za list – kaže S. M. majka devojčice.

 Ona je, kako kaže, uspela svoje dete da otrgne od kučića i spase je većih povreda.

– Uspela sam da je spasem i odvedem je brzo u ambulantu koja je u blizini. Previli su joj nogu, ali od ujeda pored ožiljka ostao je i hematom – priča uznemirena žena.

Kako kaže, dok je njena ćerka bila na pregledu, isti čopor krenuo je na drugo dete!

 – Gledala sam iz ambulante u pravcu škole i videla sam kako su psi napali devojčicu. Psi su skakali i ujedali je. Ostavila sam svoje dete sa doktorom i potrčala da joj pomognem – dodaje zabrinuta majka.

Kako kaže, slučaj je prijavila policiji.

– Došli su, napravili zapisnik i otišli – kaže ona.

I njena ćerka i druga devojčica su, nakon pregleda u Domu zdravlja, odvedene i na pregled na Institut za majku i dete. Obe su srećom prošle sa manjim povredama, međutim psihičke posledice od napada su već vidljive.

– Doživele su veliku traumu, loše spavaju i imaju strah svaki put kada treba da prođu ulicom u kojoj se napad dogodio – kaže ona.

Kako S. M. objašnjava stanovnici Sopota već dve godine žive u strahu od pasa lutalica koji laju na prolaznike, automobile ali i napadaju ljude.

Ona kaže da je čopor pasa koji je napao decu već dve godine na ulici, otkada je preminuo čovek koji je o njima brinuo.

– Taj čovek je živeo u kući u blizini škole i predškolske ustanove i psi su ostali da se skupljaju tu, i o njima već dve godine niko ne brine.

– Proteklih godinu i po dana, bezbroj puta smo zvali Zoohigijenu i sve se svede na to da zabeleže nas problem i kažu da će doći, ali do sada niko nije došao. Psi su i dalje na istom mestu – dodaje zabrinuto /Izvor: srbijadanas.com/S. M./

Prethodni članak(VIDEO) BURNO JUTRO U IZOLACIJI! Miljana nije htela da odustane od Zole, on je molio da se UNORMALI, a onda je usledio ŠOK!
Sljedeći članakDuo iz Živinica “jači nego ikad”. Željka i Edo pokazali kako pjeva čuvena petorka. (VIDEO)