Naslovnica Zanimljivosti (VIDEO) Žedna vjeverica je digla svoje ruke u zrak, a potom je...

(VIDEO) Žedna vjeverica je digla svoje ruke u zrak, a potom je čovjek shvatio šta zapravo želi

45
0

(VIDEO) Žedna vjeverica je digla svoje ruke u zrak, a potom je čovjek shvatio šta zapravo želi

Ukoliko ste ikada kampovali u pustinji znate da tokom dana tamo postane jako vruće, a oni koji to nisu radili neka probaju zamisliti da se nalaze u sauni i da drže fen uperen u svoje lice. Zamislite da u drugoj ruci držite pjesak i da ga polako stavljate ispred fena, da puše u vas. Tako vam otprilike izgleda boravak u pustinji.

Zamislite da pored toga još imate debelo krzno od glave do pete, sa jako krupnim repom. Ovo otprilike može opisati kako se ova mala vjeverica osjećala. Paul Camps je bio u Grand Canyonu kada mu je nešto protrčalo kraj nogu. Pogledao je bliže i ugledao malu vjevericu.

Međutim, ovo nije bila obična vjeverica. Ova se ponašala kao mali čovjek i izgledala je jako očajno. počela ga je pratiti okolo sa ispruženim rukama prema njemu. Kada je svojoj djevojci dao flašu vode, vjeverica je očima pratila flašu. Tada je on shvatio šta je njena želja.

Paul i njegova djevojka su vidjeli šta se desilo i shvatili su da moraju pomoći svom malom prijatelju. Kleknuli su i pustili da vjeverica pije vodu iz flaše. Kada je vjeverica popila svoju vodu, otišla je dalje svojim putem. /Izvor: magazin.ba/

Prethodni članak(VIDEO) Brat je uzeo svoju novorođenu sestru u naručje i uradio najslađu stvar ikada!
Sljedeći članak(VIDEO) Zaspao je ispod drveta, a kada se probudio, pored njega je ležala zvijer