Naslovnica Zanimljivosti Odredili datum: Ženi se Brenin i Bobin sin Viktor!

Odredili datum: Ženi se Brenin i Bobin sin Viktor!

121
0

Odredili datum: Ženi se Brenin i Bobin sin Viktor!

Lepa Brena će konačno dobiti snajku s obzirom na to da je njen sin Viktor Živojinović odlučio da oženi svoju djevojku Sandru Miljaković. I dok su mediji uglavnom Aleksandru Prijović oslovljavali sa “Brenina snajka”, iako je udata za pjevačicinog pastorka, sada će folk zvijezda postati prava svekrva budući da joj se ženi sin.

Ali s obzirom na to da Sandra i Viktor žele ogromnu svadbu poput one koju su imali Aleksandra i Filip Živojinović, odlučili sud a sačekaju kraj pandemije. Iako su planirali da postanu supružnici ovog proljeća, oni će ipak morati da sačekaju maj 2022. godine, za kad planiraju veselje. Brena i Boba se slažu sa njihovom odlukom, jer i oni imaju mnogo zvanica koje žele da ugoste, a vjeruju da će se do tada situacija s virusom završiti.

– Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku – rekao je Viktor za medije. On je objasnio i kako je snajku prihvatila porodica Živojinović.

– Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo riječi hvale. Lijepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara – istakao je on, koji, kao i njegova djevojka, redovno objavljuje na Instagramu njihove zajedničke fotografije i snimke na kojima se vidi da uživaju u njihovoj ljubavi.

Navodno, Brena i Boba su riješili da odriješe kesu za svadbu svog mezimca. Neće se štedjeti ni na jednom detalju. Svekrva želi da i ovoga puta bude glamurozno vjenčanje, kao što je to bio slučaj kada se ženio njen pastorak Filip Živojinović sa Aleksadrom. Detalji su maltene dogovoreni, jer je sve bilo planirano za maj ove godine, ali je realizacija pomjerena i u nju će se krenuti čim se ljudi vrate normalnom životu. Podsjetimo, druga snajka Živojinovića je iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filološkom fakultetu i bavi se šminkanjem. Posao joj je dala i buduća svekrva, koja je prezadovoljna kako Sandra vodi računa o njenom izgledu. /Izvor: krtice.net/ekskluziva/

Prethodni članakEmotivna ispovijest srpske pjevačice: “Džaba mi milioni kada nemam djecu”
Sljedeći članakJapanska metoda za uštedu novca koja je osvojila internet!