Naslovnica Zanimljivosti Vjenčao djevojku koju je si*ovao i oprostio puncu što ga je izbo...

Vjenčao djevojku koju je si*ovao i oprostio puncu što ga je izbo nožem!

146
0

Vjenčao djevojku koju je si*ovao i oprostio puncu što ga je izbo nožem!

Roditelji djevojke koja je navodno zlostavljana u svojim svjedočenjima pred sudom kazali su da ne žele krivično goniti svoga zeta koji sa njihovom kćerkom ima skladan brak.

Suđenje N.R. (25) iz niškog sela Donje Međurovo koji se tereti da je svoju djevojku silovao na naročito svirep i ponižavajući način, danas je nastavljeno saslušanjem njenih roditelja, koji su u međuvremenu okrivljenom postali punac i punica, jer se vjenčao sa njihovom kćerkom, piše Telegraf.

U skladu sa novim porodičnim relacijama i suđenje je dobilo drugačiji tok, jer su, kako je potvrdio Milan Petrović, advokat optuženog razjašnjene prave okolnosti ovog slučaja.

Djevojka i njeni roditelji osporili su navode optužnice i kazali da je sve što se desilo posljedica nesporazuma koji je u međuvremenu izglađen, te da nema osnova za krivično gonjenje N.R.

Mladić je optužen da je 7. marta prošle godine u svojoj porodičnoj kući u uračunljivom stanju nakon ljubomornog ispada zbog poruka koje je vidio u njenom mobitelu, skoro četiri sata svirepo iživljavao nad svojom žrtvom.

– Najprije je ošamario, zatim je više puta udario šakama, pesnicama i koljenima po tijelu, gađao je upaljačem, prijetio je da će joj razbiti flašu o glavu, a zatim je prinudio na sodomiju. Sve vrijeme je djevojku obasipao uvrijedama, pljuvao je i polivao pivom po kosi. Govorio joj je:

– Što ne zoveš sada svoga tatu da te spasi, zapaliću vas, ubiću vas – naveo je tužilac.

Međutim, kako je objasnio advokat optuženog, na prethodnom glavnom pretresu djevojka je demantirala navode, koje je u istrazi, kako je objasnila iznijela u stresnom stanju, što je utjecalo na njihovu vjerodostojnost.

– Ona je osporila navode optužnice, ukazala da u radnjama njenog sadašnjeg supruga nema elemenata krivičnog djela. Na današnjem suđenju istog stava su bili i njeni roditelji koji su objasnili da njihova kćerka i optuženi imaju dobar odnos, da su se u međuvremenu vjenčali te da ne žele da on bude krivično gonjen – rekao je Milan Petrović.

Međutim, uskoro bi pred sudom trebalo da se nađe djevojkin otac Č.N. zbog događaja koji je uslijedio poslije navodnog silovanja. Kako je on tada ispričao novinarima, 11. marta je N.R. razvalio vrata i upao im u kuću.

Vikao je:

– Izađi da ja i ti riješimo stvar. Učinilo mi se da čujem zvuk repetiranja pištolja pa sam kćerku sakrio ispod kreveta, a ženu iza regala. Nisam htio da mu otvorim, on je udarao na vrata da bi ih u jednom trenutku razvalio i upao u sobu. Skočio sam na njega i u tom hrvanju sam ga ubo nožem – ispričao je tada Č.N. protiv kojeg se pred Osnovnim javnim tužilaštvom sprovode dokazne radnje zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Komentarišući ovaj događaj, advokat Petrović kaže da s obzirom na novonastale okolnosti, N.R. se neće pridružiti krivičnom gonjenju svoga punca.

Na sljedećem glavnom pretresu koji je zakazan za 22. mart trebalo bi da bude saslušan taksista koji je djevojku nakon navodnog silovanja, odvezao kući u Trupale. Kako je objasnio Petrović, njegov iskaz je u funkciji odbrane s obzirom na to da je on i u istrazi izjavio da nije primjetio ništa što bi ukazivalo da je djevojka zlostavljana. (krtice.net)

Prethodni članakBranislav benzinom polio suprugu Milicu (33) i zapalio je. Ono što su mu doktori rekli nakon toga frapiralo je javnost!
Sljedeći članakKO JE OVO OČEKIVAO? Pogledajte šta su građani BiH poručili Vučiću!