Naslovnica Zanimljivosti Upoznale su se slučajno, postale najbolje prijateljice i tek nakon 8 godina...

Upoznale su se slučajno, postale najbolje prijateljice i tek nakon 8 godina saznale da su sestre!

132
0

Upoznale su se slučajno, postale najbolje prijateljice i tek nakon 8 godina saznale da su sestre!

Julia Tinetti i Cassandra Madison upoznale su se 2013. godine, na radnom mjestu, ubrzo su postale prijateljice, a mnogi ljudi su komentarisali njihovu sličnost i isto porijeklo. Julia Tinetti i Cassandra Madison upoznale su se 2013. godine kada su radile u baru Russian Lady u New Havenu u državi Connecticut.

“Julia je primijetila dominikansku zastavu na mojoj ruci i komentarisala kako je ona od tamo usvojena. Odmah sam joj rekla da sam i ja od tamo usvojena. Ubrzo smo postale prijateljice, počele nositi sličnu odjeću i čak smo svima govorile da smo sestre”, ispričala je Cassandra, piše 24sata.

Na taj način su se zbližile i postale najbolje prijateljice, ali godinama nisu shvatale da su stvarno sestre. Mnogi su komentarisali da su jako slične i u jednom trenutku su se i same počele pitati jesu li. Ali njihovi papiri za usvajanje se nisu nimalo podudarali. Mjesto rođenja, prezimena pa čak i ime majke je bilo drugačije.

Ali Cassandra je saznala da ima sestru kada je posjetila svoju biološku porodicu u Dominikanskoj republici. Tada su djevojke odlučile napraviti DNA test.

“U dokumentima imamo različita prezimena, čak i gradove gdje smo rođene, ali roditelji su potvrdili da su neka od djece usvojena”, ispričala je Julia.

Nakon testiranja njihove sumnje su potvrđene i djevojke su saznale da su stvarno sestre.

“Mi smo sestre! Ista mama, isti tata! Dvije djevojke koje rade zajedno su zapravo sestre! Volim te blizanko!”, napisala je Cassandra. /Izvor: 24sata.hr/

 

Prethodni članakNJEMAČKA UPOZORAVA STRANCE: Oprez pri ispunjavanju digitalne registracije za ulazak u zemlju, evo kako možete biti prevareni!
Sljedeći članakEvo što će se tačno dogoditi vašem tijelu kad prestanete pušiti!